Kronika Policijske postaje Kamnik (od 11.4. do 18.4.2022)

0
249

11.4.2022
INTREVENCIJA V KAMNIKU
Policisti smo bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru med bivšima partnerjema, kjer je prišlo do verbalnega spora in kršitve določil Zakon o javnem redu in miru, zaradi česar bo kršitelju izdan plačilni nalog.

11.4.2022
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Na parkirišču na Novem trgu je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilnega premika neznanega voznika, ki je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev povzročitelja nesreče in naprošajo morebitne priče, da se obrnejo na Policijsko postajo Kamnik.

11.4.2022
DRZNA TATVINA NA OBMOČJU BISTRIČICE
Na območju Bistričice, UE Kamnik policisti PP Kamnik obravnavajo drzno tatvino, kjer so NN storilci s pretvezo, da so delavci Telekoma z lažnim prikazovanjem spravili oškodovanko v zmoto in pri tem iz hiše odtujili več kosov nakita, ,ter zapustili kraj v neznani smeri. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

11.4.2022
INTERVENCIJA V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik smo bili obveščeni o kršitvi določil Zakon o javnem redu in miru, kjer je občan poklical v ZD Kamnik in pri tem žalil zdravstveno osebje. Sledi zbiranje obvestil in PLN.

11.4.2022
TATVINA MOTORNIH ŽAG V KOMENDI
Policisti PP Kamnik obravnavajo tatvino motornih žag v Komendi, kjer je bilo z zbiranjem obvestil ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči v Komendi na prireditvenem prostoru iz šotora odtujil štiri motorne žage, zaradi česar sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

12.4.2022
VLOM V ŠMARCI
Policisti PP Kamnik obravnavajo kaznivo dejanje vloma na območju Šmarce. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec vlomil v delavnico in odtujil več kosov orodja. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

12.4.2022
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V IC Žeje pri Komendi je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilnega premika neznanega voznika, ki je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev povzročitelja nesreče in naprošajo morebitne priče, da se obrnejo na Policijsko postajo Kamnik.

13.4.2022
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V Kamniku je prišlo do prometne nesreče s pobegom zaradi nepravilnega premika neznanega voznika, ki je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Policisti zbirajo obvestila za izsleditev povzročitelja nesreče in naprošajo morebitne priče, da se obrnejo na Policijsko postajo Kamnik.

13.4.2022
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
V Kamniku na kamniški obvoznici je prišlo med udeležencema z osebnim vozilom do prometne nesreče. Do vzroka prometne nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika. Na kraju so policisti kršitelju izdali PLN.

14.4.2022
UKRAJINSKI BEGUNCI
Tudi v tem tednu se nadaljuje trend prihoda ukrajinskih beguncev, policisti so izvedli od ponedeljka do petka več postopkov za pridobitev mednarodne zaščite.

15.4.2022
TAVINA V TRGOVINI MERCATOR V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik so obravnavali tatvino masažnega bazena iz trgovine Mercator v Kamniku. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec neovirano pristopil do trgovine Mercator in iz notranjosti odtujil masažni bazen. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

15.4.2022
PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE V KAMNIKU
Na Ljubljanski cesti v Kamniku je prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami.
Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vzrok izsiljevanje prednosti v križišču.
Povzročitelju nesreče je bil na kraju izdan plačilni nalog.

15.4.2022
PROMETNA NESREČA II. KATEGORIJE V KAMNIKU
V krožišču pri Qlandiji v Kamniku je prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami.
Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vzrok nesreče prekratka varnostna razdalja.
Povzročitelju nesreče je bil na kraju izdan plačilni nalog.

15.4.2022
POŠKODOVANJE VOZILA V KAMNIKU
Policisti PP Kamnik obravnavajo kaznivo dejanje –POŠKODOVANJE TUJE STVARI na območju Kamnika. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec tekom noči pristopil neovirano do vozila in poškodoval vozilo z neznanim predmetom. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

16.4.2022
VOŽNJA POD VPLIVOM ALKOHOLA
Policisti so imeli na območju Kamnika, v postopku voznika, ki je vozil vozilo pod vplivom alkohola, zaradi česar mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje, katero bo skupaj z Obdolžilnim predlogom poslano na Okrajno sodišče.

17.4.2022
PROMETNA NESREČA I. KATEGORIJE V KAMNIKU
V Kamniku v bližini Kranjske ceste je prišlo do prometne nesreče.
Na kraju je bilo ugotovljeno, da je vzrok nesreče odvzem prednosti.
Povzročitelju nesreče je bil na kraju izdan plačilni nalog. Drugemu udeležencu je bilo zaradi vožnje pod vplivom alkohola odvzeto VD in poslano skupaj z Obdolžilnim predlogom na Okrajno sodišče.

17.4.2022
POSKUS VLOMA V GASILNI DOM GOZD
Policisti PP Kamnik obravnavajo kaznivo dejanje poskusa vloma v gasilni dom Gozd. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec z NN predmetom poškodoval okno objekta, od koder ni ničesar odnesel. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

18.4.2022
VERBALNI SPOR MED SOSEDOMA NA SIDOLU
Na območju Sidola je prišlo do verbalnega spora med sosedoma v zvezi kršitve določil Zakona o javnem redu in miru. Zoper kršitelja izdan PLN.

18.4.2022
NAJDEN MRTEV V HIŠI NA OBMOČJU VOLČJEGA POTOKA
Policisti PP Kamnik obveščeni o naravni smrti v hiši na območju Volčjega potoka. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je pokojni umrl naravne smrti, kjer je bilo potrjeno s strani zdravnika ZD Kamnik.

Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo