Rekordna udeležba tekmovalcev na Veronikinem pokalu

0
175
Na stadionu Prijateljstva v Mekinjah se v teh dneh odvija sedma lokostrelska tekma za Veronikin pokal, ki je v Kamnik privabila 250 tekmovalk in tekmovalcev iz 24 držav. Zbrane sta pred začetkom 3-dnevnega prvenstva dopoldan pozdravila župan Matej Slapar in predstavnica Lokostrelskega kluba Kamnik Blanka Štrajhar.

Tekmovanje, ki šteje za uvrstitev na svetovno jakostno lestvico, organizirajo člani Lokostrelskega kluba Kamnik, tekme pa se udeležuje rekordno število udeležecev tekmovanja, in sicer kar 250 tekmovalk in tekmovalcev, med njimi 17 Kamničanov, iz 24 držav. Igor Štrajhar je vodja tekmovališča, vodja tekmovanja je Gregor Končan, tehnična delegatka pa Irena Rosa.

Tudi kamniški vrtčevski otroci so bodo lahko preizkusili v lokostrelstvu, saj so za njih pripravili poseben prostor, kjer se bodo lahko preizkusili v tem zanimivem športu. Na Glavnem trgu je Dušan Letnar pripravil priložnostno razstavo s fotografijami preteklih tekmovanj.

Zbrane sta pred pričetkom tekmovanja pozdravila župan Matej Slapar in predstavnica Lokostrelskega kluba Kamnik Blanka Štrajhar. Tekmovalkam in tekmovalcem sta zaželela dobrih rezultatov in prijetno bivanje v našem Kamniku.

Vljudno vabljeni k ogledu tekem, ki se odvijajo na stadionu Prijateljstva v Mekinjah, finalne tekme pa bodo na sporedu v nedeljo, 8. aprila 2022. Več o dogajanju lahko spremljate na FB profilu tekmovanja

Občina Kamnik

Oglasno sporočilo