Kronika Policijske postaje Kamnik (od 9.5. do 15.5.2022)

0
1311

9.5. 2022
ODVZEM MOTORNEGA VOZILA
V podjetju Helios so vlomili in odtujili službeno tovorno vozilo. Neznani storilec je preskočil ograjo podjetja, vstopil na dvorišče in tam odtujil odklenjeno tovorno vozilo. Kontaktni ključi so bili v ključavnici vozila. Z vozilom je poškodoval drsna vrata ograje podjetja in se odpeljal. Naknadno so policisti omenjeno vozilo našli.

SIN JI JE UKRADEL DENARNICO
Na PP se je zglasila mama in želela na Zapisnik prijaviti tatvino denarnice, ki jo je izvedel njen sin. Sledi poročilo na ODT, saj se to kaznivo dejanje preganja na zasebno tožbo.

PNB NA PEROVEM 27 V KAMNIKU
Na PP se je zglasil oškodovanec in naznanil, da mu je na parkirišču pred trgovino Tuš na naslovu Perovo 27 nekdo poškodoval OA Citroen C4 Picasso. Z razgovorom je bilo ugotovljeno, da je NN voznik z NN vozilom dne 7.5.2022 med 10:00 in 10:15 uro poškodoval oz. razbil zadnjo levo luč na vozilu. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

10.5. 2022
INTERVENCIJA NA LJUBLJANSKI CESTI
Policisti smo bili obveščeni o intervenciji na Ljubljanski cesti. Občan se je zglasil na PP in prijavil intervencijo. Pol. je opravil razgovor in ugotovil, da je neznani voznik OA brez vzroka verbalno napadel občana in ga s tem vznemiril in ponižal. Sledi zbiranje obvestil in PLN zoper voznika OA.

VANDALIZEM
Policisti smo bili obveščeni, da je na stavbo Eurospina in trgovine Kik neznanec tekom vikenda napisal več grafitov (pajaci, zvezdice, BAST-JAN HABUN, itd). Policisti so na kraju ugotovili, da je NN tekom vikenda s sprejem narisal rožice in sončke po fasadi Kika.

11.5. 2022
TRČIL V KAMNITO OGRAJO
Policisti so bili napoteni v Buč, kjer naj bi mu neznanec oplazil kamnito ograjo in poškodoval svojo gumo.

IZLIV VODE NA GMAJNICI
Na Gmajnici je počila cev hidranta in je vse poplavilo. Patrulja je na kraju ugotovila, da je prišlo do izlitja vode na glavni cevi, ki oskrbuje polovico Komende. Na kraju so bili gasilci KPK, ki so zadevo sanirali. Vzrok za izlitje vode naj bi bila dotrajanost cevi.

12.5.2022
TATVINA DENARJA Z BANKOMATA NA DUPLICI
Na postajo se je zglasila oškodovanec, ki je povedal, da je dne 7.5.2022, na bankomatu NLB na Ljubljanski 45, dvignil 70 evrov gotovine in jih pozabil v reži bankomata.

NA PEŠPOTI PADLA KOLESARKA
Na kraju je bilo ugotovljeno, da se je drž. Nemčije vozila s kolesom po ne kategorizirani makadamski pešpoti ob Kamniški Bistrici (brezpotju), kjer je zaradi nepazljivosti padla s kolesom in se pri tem odrgnila po levi podlahti (LTP).

13.5.2022
PRIJAVA NASILJA V DRUŽINI
Policisti smo bili seznanjeni z nasiljem v družini, ki ga je deležna občanka s strani izven zakonskega partnerja. Psihično in fizično nasilje se odvija že več let, v tem času jo je večkrat udaril, prav tako je bil večkrat do nje žaljiv in poniževalen. Sledi zbiranje obvestil in KO.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V PALOVČAH
Oškodovanec je poklical, da mu je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo skozi vrata terase.
Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na vzvod skozi vrata terase vlomil v stanovanjsko hišo, katero je pregledal, da bi bilo iz nje kaj odtujil pa še ni znano. Sledi zbiranje obvestil in ko.

14.5.2022
TATVINA AKUMULATORJEV IZ SEMAFORJEV NA GRADBIŠČU V KAM. BISTRICI
Prijavitelj prijavi na policijski postaji, da so s prenosnih semaforjev na gradbišču v Kamniški Bistrici odtujili akumulatorje.

PIJAN OBLEŽAL V OSEBNEM AVTMOBILU – KOMENDA
Policisti so bili napoteni na intervencijo v Komendo, kjer naj bi neznana oseba ležala v osebnem vozilu in ne kaže znakov življenja. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je oseba pijana zaspala v OA z odprtimi prednjimi levimi vrati vozila. Nad početjem pijane osebe so se mimoidoči zgražali in bili vznemirjeni.

15.5.2022
V SOTESKI PREDASELJ PADLA ZARADI NERODNOSTI
Policisti so bili preko RECO obveščeni, da so aktivirali GRS, ker naj bi neka gospa na nedostopnem terenu ob rečici med Osljem in Kamniško Bistrico nerodno stopila in si zvila gleženj. Gospo so že na kraju oskrbeli, jo predali svojcem, kateri so jo odpeljali na UBKC.

NA RELACIJI MLAKA-TUNJICE SI JE PRESEKAL GUMO NA VOZILU
Policisti so bili napoteni na relacijo Mlaka – Tunjice, od koder je poklical občan in povedal, da si je na osebnem vozilu presekal gumo. Z vozilom se je vozil po makadamski, oz. gozdni poti.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here