Veliki evropski seminar vseh karate federacij v Riminiju, Italija

0
789

Doživeti nekaj tako lepega, koristnega, kot so doživeli trije karateisti Domžal, SKIF Slovenija, na Karate-Do seminarju v Igei Marini, pretekle štiri dni, dejansko, da življenju smisel in pogled naprej. Odlična organizacija, da možnost popolne vadbe in odličnega počutja.

V italijanskem obmorskem turističnem mestu Igea Marina, je od 12.-15. 5. 2022, preko 400 karateistk in karateistov, Japonske, USA in Evrope, sodelovalo in se potilo od ranega jutra do večera. Seminar so ob organizaciji SKIF Italije, vodili Soshi Masaru Miura 9.Dan in Shihan Paolo Lusvardi 8.Dan, Kanazawa Daizo Sensei Japonska in Maeshima Takamichi Sensei, USA. Strokovnost je bila seveda na najvišjem nivoju in do potankosti so se dotikali prav vsakih malenkosti.

Domžalčan, Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan pravi, Soshi Miura, je po mojem mnenju, karate exspert, ki nas bo s svojo čudežno, učinkovito tehniko, navduševal še zelo dolgo. Pravzaprav je njegov pravi moment karate izvedbe, stik popolnosti s trenutkom, ko je to potrebno. Zemeljsko je to dano redkim. Slovenski udeleženci iz Karate-Do kluba Atom Domžale, Jakob Šernek, Andrej Neškoski in Sensei Lovrenc Kokalj, so bili z dogodkom in organizacijo, popolnoma zadovoljni. Res izreden svetovni dogodek v Karate-Do veščini in športu.

Zenmedia

 

 

 

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here