Kronika Policijske postaje Kamnik (od 11.7. do 17.7.2022)

0
1112

11. 7. 2022
INTERVENCIJA
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer sta se med seboj sprla zakonca, zaradi nesoglasja, Kršitelj je verbalno žalil svojo partnerico, zato me je bil na kraju izdan plačilni nalog.

VINJEN VOZNIK
V naselju Loke v Tuhinju je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, katerega hitrost vožnje je bila v naselju izmerjena na 107 km/h. Prav tako je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.46 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni
predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

12. 7. 2022
DELOVNA NESREČA V PODJETJU
Policisti so v podjetju na območju Kamnika obravnavali delovno nesrečo, kjer je prišlo do poškodbe zaposlenega. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Moste obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti. Udeležena dva osebna avtomobila. Eden od udeležencev je zadobil telesne poškodbe. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o pravilih v cestnem prometu.

INTERVENCIJA
Policisti so v Kamniku obravnavali intervencijo, kjer je soseda brez razloga verbalno napadel sosedo. Kršitelj je verbalno žalil sosedo, zato mu je bil na kraju izdan plačilni nalog.

13. 7. 2022
TRČIL V DIVJAD
S strani občana smo bili obveščeni, da je v Porebru trčil v divjad in poškodoval vozilo. Voznik je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

14. 7. 2022
UGRIZ PSA
Policisti so bili obveščeni, da je v naselju Tunjice kolesarja napadel pes, ki se je iztrgal iz verige in ga telesno poškodoval. Policisti bodo poskušali ugotoviti lastnika psa in mu izdali plačilni nalog po zakonu o zaščiti živali.

15. 7. 2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so na Perovem obravnavali prometno nesrečo, ki se je zgodila z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

POŽAR V PODJETJU MENINA
Policisti so bili obveščeni o požaru v podjetju Menina, kjer je zagorel lesen del ostrešja. Požar so pogasili gasilci PGD Kamnik in Šmarca. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi poročilo na pristojno državno tožilstvo.

POSKUS VLOMA V OA ZAVRH PRI ČRNIVCU
Neznani storilec je preko noči v naselju Zavrh pri Črnivcu s potikanje neznanega orodja med vrati poskušal vlomiti v osebni avtomobil, kar pa mu ni uspelo in je od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli na Kolodvorski v postopku osebo, kateri so na podlagi 52.člena ZNPPol in proti Potrdilu o zasegu predmetov zasegli ročno zvit cigaret z NN snovjo. Po analizi bo zoper kršitelja, uveden postopek o prekršku.

PROMETNA NESREČA
Policisti so na Domžalski cesti v Kamniku obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VINJEN VOZNIK
V naselju Kamnik je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, kateri je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.63 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni
predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

16. 7. 2022
PROMETNA NESREČA S POBEGOM V KAMNIKU
Policisti so v naselju Kamnik na parkirnem prostoru Trg talcev obravnavali prometno nesrečo s pobegom zaradi premika z vozilom. NN voznik je z neznanim vozilom in registrskimi številkami trčil v parkiran osebni avtomobil in s kraja odpeljal, ne da bi oškodovancu nudil svoje podatke. Sledi zbiranje obvestil in v primeru izsleditve voznika sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu

PROMETNA NESREČA
Policisti so na parkirne prostoru pred Eurospinom obravnavali prometno nesrečo z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeležena izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

SAMOMOR Z OBEŠANJEM
Policisti so v Kamniku obravnavali samomor z obešanjem. Sledi poročilo na ODT.

POSKUS VLOM V ZABOJNIK ZA OBLAČILA
Policisti so obravnavali poskus vlom v zabojnik za oblačila v Srednji vasi pri Kamniku. Neznani storilec je na vzvod odprl vrata zabojnika in nato iz neznanega razloga od dejanja odstopil. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

17. 7. 2022
TRČIL V DIVJAD
S strani občanke smo bili obveščeni, da je v Palovčah trčila v divjad in poškodovala vozilo. Voznica je izpolnjeval vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA TELEFONA
Policisti so v naselju Kamnik v gostinskem lokalu Pancho obravnavali tatvino mobilnega telefona. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here