Kronika Policijske postaje Kamnik (od 26.9. do 1.10.2022)

0
616

26.9.2022
HIŠNA PREISKAVA
Policisti so v naselju Velike Lašče na podlagi odredbe sodišča opravili hišno preiskavo na kateri je bilo v pritličnem delu zimskega vrta najdenih 9 manjših sadik. Po opravljeni analizi na prepovedano drogo konopljo, sledi hitri postopek po zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

PROMETNA NESREČA
Na Novem trgu se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

27.9.2022
PROMETNA NESREČA
Policisti so v naselju Kamnik obravnavali prometno nesrečo s pobegom, do katere je prišlo zaradi vožnje vzvratno, ki jo je povzročila neznana voznica, ki je s kraja odpeljala, ne da bi oškodovanki nudila svoje podatke. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in v kolikor bo pobegla voznica le te izsledena ji sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA REGISTRSKIH TABLIC
Neznanec je na Novem trgu iz dveh službenih vozil odtujil registrsko tablico. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

28.9.2022
TATVINA KOLESA
Neznani storilec je v Mekinjah iz vrtne lope odtujil, odtujil žensko gorsko kolo KTM Chicago oranžno-črne barve in se odpeljal neznano kam. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

PRETEP NA DELOVNEM MESTU
Občan se je zglasil na policijski postaji in povedal, da je v službi v popoldanskem času s strani sodelavca prejel več udarcev v predel glave, zaradi česar je utrpel telesne poškodbe in iskal zdravniško pomoč.
Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

29.9.2022
PROMETNA NESREČA
Na Tunjiški cesti se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policist je v centru Kamnika kršitelju, zasegel alu folijo z neznano snovjo rjave barve v grudi, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi zoper kršitelja, sledi odločba s hitrim postopkom po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

POŠKODOVANJE FASADE
Neznani storilec je preko noči na stanovanjski hiši v Mostah narisal grafit v obliki smeškota in s tem dejanjem oškodoval lastnico. Sledi kazenska ovadba z umikom na pristojno sodišče.

30.9.2022
GOLJUFIJA
Občanka se je zglasila na policijski postaji in prijavila goljufijo. Ugotovljeno, da je preko spleta naročila paket za katerega je kasneje na svoj elektronski naslov prejela sporočilo, naj na spletno stran HTTP://posta-reply.com/SI34R90MTF55 ponovno vnese naslov za dostavo preko FLIK aplikacije nakaže 2,87 eur za  ponovno odpravo pošiljke. Po tem plačilu, pa je neznanec izvedel več transakcij in jo oškodoval. Sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na  okrožno državno tožilstvo.

TATVINA KOLESA
Neznani storilec je v Komendi iz odklenjene garaže, odtujil kolo znamke Giant tipa XTC CARBON in se odpeljal neznano kam. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

01.10.2022
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policist je v centru Kamnika kršitelju, zasegel manjšo količino neznane snovi za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi zoper kršitelja, sledi odločba s hitrim postopkom po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

PROMETNA NESREČA
V križišču Šolske ulice in regionalne ceste je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročila voznica, ki je zapeljala v križišče v času, ko je na semaforju svetila rdeča luč in trčila v vozilo. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here