Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju; 20. 10. 2022

0
556

Včeraj, 20.10.2022 okoli 21.30 smo bili obveščeni o požaru v enem izmed podjetij za predelavo kovin na območju Kamnika.
Na kraju so posredovali gasilci, ki so požar pogasili in policisti, ki so zbrali prva obvestila in zavarovali kraj. Po prvih podatkih naj bi zagorelo v proizvodnem traktu oziroma silosu za predelavo odpadnega aluminija, vzrok za nastanek požara pa še ni znan. V dogodku ni bil nihče poškodovan, nastalo pa je za več tisoč evrov škode. Do
nevarnosti za okolje, objekte ali ljudi po do sedaj znanih podatkih ni prišlo. Policisti bodo opravili ogled in o vseh ugotovitvah ter okoliščinah obvestili pristojno okrožno državno tožilstvo.

Včeraj, 20.10.2022 okoli 11.30 smo bili obveščeni o delovni nesreči na območju Domžal.
Ugotovljeno je bilo, da je delavec pri opravljanju del na objektu splezal po lestvi, ki pa je padla. Delavec je padel z višine nekaj metrov in se pri tem huje poškodoval. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v UKC Ljubljana, po doslej znanih podatkih pa njegovo življenje ni ogroženo. Policisti še nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo.

V Krtini je bilo vlomljeno v vrtno uto, od koder je bilo odtujeno kolo znamke Scott in orodje. Škoda znaša okoli 600 evrov.

Vir: Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here