Požar kozolca v Loki pri Mengšu, 5.11.2022

0
406

V soboto, 5.11.2022, ob 15:30 smo bili preko ReCO Ljubljana obveščeni o požaru kozolca na Testenovi ulici v Loki pri Mengšu. Izvozili smo z vozili GVC 16/25, GVGP-1 in GVM-1 ter 12 operativnimi gasilci. Ob prihodu na kraj intervencije smo ugotovili, da gori del kozolca, ki sta ga uspešno z vrtno cevjo gasila že bližnja soseda. Požar smo dokončno pogasili skupaj s kolegi iz PGD Mengeš in PGD Topole, objekt izklopili iz električnega omrežja, iznesli 2 plinski jeklenki in odstranili gorljiv material na prosto. Na kraju je bila prisotna tudi policija.

Velika pohvala in zahvala gre bližnjima sosedoma, da sta zelo prisebno odreagirala in požar pričela gasiti z vrtno cevjo ter preprečila večjo materialno škodo in nam gasilcem prihranila veliko naporov in moči pri gašenju in sami sanaciji pogorišča.

Nekaj slik si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!).

Gasilci PGD Loka pri Mengšu: Loboda Nejc, Štempelj Lucijan, Jerič Miha, Sedeljšak Slavko, Cimerman Stane, Bizjak Andrej, Urbanc Branko, Ručigaj Urban, Ručigaj Kaja, Brumec Urša, Ručigaj Robert in Brojan Andrej.

Oglasno sporočilo