Pregled dogodkov Policijske uprave Ljubljana na domžalsko-kamniškem območju 9.10. in 10.10.2022

0
429

Včeraj, 9.10.2022 okoli 14. ure smo bili obveščeni o drzni tatvini na območju Kamnika.
Ugotovljeno je bilo, da je osumljenec v gostinskem lokalu izkoristil odsotnost natakarice in iz blagajne odtujil gotovino, nato pa s kraja odšel. Natakarica je dejanje nato opazila, dohitela osumljenega, od katerega je zahtevala vrnitev odtujene gotovine. Osumljeni je gotovino izročil in s kraja zbežal. Na podlagi podanega opisa so policisti osumljenega 31 -letnika kmalu izsledili in mu odvzeli prostost. Po prenehanju zakonskih razlogov za odvzem prostosti je bil izpuščen, zoper njega pa bo na Okrožno državno tožilstvo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine.

Včeraj, 9.10.2022 okoli 21.30 je na Krumperški cesti v Zaborštu prišlo do naletnega trčenja dveh osebnih vozil, ki ga je povzročila voznica zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji.
Eden od voznikov se je lažje poškodoval. Do naletnega trčenja je okoli 10. ure prišlo tudi na Linhartovi cesti v Ljubljani. Voznik se je lažje poškodoval. V obeh primerih je bil izveden prekrškovni postopek.

Danes, 10.10.2022 nekaj pred 2. uro smo bili obveščeni o požaru na Ljubljanski cesti v Kamniku.
Ugotovljeno je bilo, da je prišlo do požara na parkirišču v katerem so v celoti zgorela tri osebna vozila in eno kombinirano vozilo. Policisti so požar pogasili, policisti pa kraj požara zavarovali. Policisti so že pričeli z zbiranjem obvestil, prav tako pa bodo tekom dopoldneva
opravili ogled kraja požara z namenom ugotavljana vzroka. V dogodku je nastalo za več deset tisoč evrov materialne škode. Po opravljenem ogledu bo o znanih okoliščinah obveščeno pristojno državno tožilstvo.

V Mengšu je bilo vlomljeno v vrtno lopo, od koder sta bili odtujeni kolesi znamke KTM in Cube. Škoda znaša okoli 1000 evrov.

V Domžalah je bilo vlomljeno v vrtno lopo, od koder sta bili odtujeni kolesi znamke Kross in Colnago. Škoda znaša okoli 5300 evrov.

Policijska uprava Ljubljana

Oglasno sporočilo