Kronika Policijske postaje Kamnik (od 7.11. do 13.11.2022)

0
431

7.11.2022
KD UPORABA PONAREJENEGA NEGOTOVINSKEGA PLAČILNEGA SREDSTVA
Neznani storilec je neznano kje na neugotovljen način preko medmrežja, pridobil podatke bančne kartice visa, last oškodovanca in opravil več nakupov in ga tako oškodoval. Sledi zbiranje obvestil in pa kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

NAJDEN ELEKTRIČNI SKIRO
V dopoldanskem času je občan sporočil, da je nasproti trgovine Lidl našel električni skiro, NN serijskih št. z nalepko DocGreen, črne barve. Glede nato da je bilo dlje časa prislonjeno, je povsem možno, da je bilo odtujeno. Če omenjeni skiro kdo pogreša, naj ga čimprej pride iskat na policijsko postajo Kamnik.

8.11.2022
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V Kamniku je policist kršitelju, zasegel alu folijo z neznano snovjo rjave barve v grudi, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po opravljeni analizi na prepovedano drogo, sledi hitri postopek po zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

PROMETNA NESREČA
Na Kamniški Obvoznici je prišlo do prometne nesreče, ki jo je povzročila neprevidna voznica, le ta je zaradi prekratke varnostne razdalje trčila v pred seboj stoječe vozilo. Povzročiteljici je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

REALIZIRANA PRIVEDBA
Policisti so, na podlagi zaprosila Okrožnega sodišča Ljubljana, realizirali odredbo za privedbo osebe, ki se ni sama zglasila na sodišču, prav tako pa ni prevzemala pošte. Tako, da je bil po hitrem postopku odpeljan na sodišče.

9.11.2022
GLASNA GLASBA
Policisti so na Duplici obravnavali kršitev po Zakonu o varstvu javnega reda in miru zaradi glasnega kričanja in udarjanjem z vrati in s tem posledično motenje nočnega miru in počitka. Kršitelju bo zaradi kršitve izdan plačilni nalog.

DRZNA TATVINA
Neznani storilec je sredi belega dne iz gostilne na posebno predrzen način iz blagajne gostinskega lokala vzel denar. Zaposlena je stekla za storilcem ga zaustavila in mu vzela denar. Policista sta nato po danem opisu storilca izsledila na ulici in opravila identifikacijski postopek. Po vseh zbranih obvestilih in pregledu posnetkov sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

10.11.2022
PRIJETA PRI TATVINI
Policisti so bili obveščeni o tatvini artiklov zaposlene v podjetju. Storilka je izvršila tatvino artiklov in je bila s strani varnostnika ob izhodu iz službe ustavljena, kjer so ji bili izdelki s strani policista zaseženi in vrnjeni podjetju. Zaposlena si je pa za svoje početje prislužila kazensko ovadbo.

PRIJETA PRI TATVINI
V trgovini New Yorker je znana storilka odtujila dva artikla z namenom, da si protipravno prilasti stvari majhne vrednosti. Pri izhodu iz trgovine je bila zalotena s strani blagajničarke. Storilka je nato artikla vrnila, zoper njo pa sledi kazenska ovadba na sodišče.

12.11.2022
PROMETNA NESREČA
Na Domžalski cesti se je zgodila prometna nesreča z manjšo materialno škodo, v kateri sta udeleženca izpolnjevala vse pogoje za vožnjo v cestnem prometu. Na kraju je bilo izdano le obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA SKIROJA V SUPERNOVI
Policisti so obravnavali tatvino električnega skiroja izpred Supernove, kjer je neznanec pristopil do skiroja znamke SEGWAY DE28E, rdeče in črne barve in se z njim odpeljal iz nakupovalnega centra. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na sodišče.

13.11.2022
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
V centru Kamnika je policistka kršitelju, zasegla bel papirnat robček z neznano snovjo rastlinskega izvora zelene barve, za katero se sumi, da gre za prepovedano drogo. Po analizi zoper kršitelja, sledi odločba s hitrim postopkom po ZPPPD.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo