Zmaga Karate-do kluba Atom Domžale, Tromeja, 2022

0
759

Na 29. pokalnem karate turnirju Tromeja Kuzma, 10. 12. je sodelovalo 250 tekmovalcev iz sedmih držav: Srbije, Avstrije, Madžarske, Češke, Republike Srbske, Nemčije in Slovenije. Največ uspeha in znanja so imeli člani karate-do kluba Atom Domžale, drugi je bil domačin Tromejnik – Kuzma in tretji ŠD Ruše.

Telovadnica OŠ Kuzma je bila prizorišče 29. mednarodnega S.K.I.F. karate-do turnirja za pokal Tromejnika – Kuzme 2022, ki je bil hkrati tudi zadnji, četrti pokalni turnir S.K.I.F. zveze Slovenije. Za leto 2022. Turnir je imel istočasno slavnostno noto, saj je Shotokan karate-do klub Tromejnik – Kuzma praznoval 30. obletnico neprekinjenega delovanja, za kar je prejel plaketo SKIF Zveze Slovenije.

V točkovanju za pokal S.K.I.F. zveze Slovenije za leto 2022.
(Pokalni turnirji, Ruše – Muta Koroška – Domžale – Tromeja Kuzma).
Prvi trije klubi:

1.mesto Karate-Do klub Atom Domžale
2.mesto Karate-Do klub Tromejnik Kuzma
3.mesto ŠD Ruše – karate

Za Domžalski karate-Do klub Atom, ki ga od samega začetka strokovno vodi Sensei Lovrenc Kokalj 6.Dan Renshi, tudi mednarodni SKIEF sodnik z opravljeno najvišjo AA licenco, so v letu 2022, zelo uspešno nastopali, Benjamin Flisar Stanković, Val Kordež, Maša Planovšek, Mark Planovšek, Leon Tshenolo Strauss Tlhaolang, Gaja Mazvita Strauss Tlhaolang, Liam Letić, David Marković Ukmar, Boštjan Ukmar, Timea Campbell, Odin Campbell, Branka Strauss, mag. Breda Hrovatin, Majda Aškerc, Milan Hrovatin, Lovro Kaluder, Blaž Dragar, Jakob Šernek, Bernarda Flisar, Luka Deršek, Luka Repar, Nino Knežević, Timotej Mršič in mojster Andrej Neškoski, ki je poleg pokalnih tekmovanj, v letu 2022 postal SKIF Slo. državni prvak v katah člani, državni prvak v kumiteju borbah člani -75kg in absolutni kategoriji kumite člani.
Atom Domžale, je v letu 2002 postal tudi absolutni državni prvak SKIF Zveze Slovenije v tehničnih disciplinah. To mu je v samostojni Sloveniji uspelo 18.

VAtomu vadijo in tekmujejo člani in članice vseh starostnih skupin. Vadba poteka v jutranjih, popoldanskih in večernih urah.

1. januarja, 2023 ob 12.00 uri, vabljeni v Kamniško Bistrico, na 36. tradicionalni novoletni trening v naravi. Vabilo velja za vse karateiste in karateistke.

Zenmedia


Oglasno sporočilo