Kronika Policijske postaje Kamnik (od 26.6. do 2.7.2023)

0
786

26.6.2023
PROMETNA NESREČA
Na območju Spodnjih Stranj je zaradi neprilagojene hitrosti prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami, povzročiteljici nesreče pa bo naknadno, zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa, izdan plačilni nalog.

PROMETNA NESREČA
Na območju Šmarce je zaradi izsiljevanja prednosti prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami, povzročiteljici nesreče pa bo naknadno, zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa, izdan plačilni nalog.

27.6.2023
INTERVENCIJA V VRHPOLJAH
Policisti so na območju Vrhpolj obravnavali intervencijo, pri čemer je občan motil sosede s predvajanjem glasne glasbe in s tem kršil določila Zakona o javnem redu in miru, zaradi česar mu je bil izdan plačilni nalog.

SOSEDSKI SPOR – INTERVENCIJA
Na območju Kamnika so policisti obravnavali intervencijo, pri čemer so oškodovanci podali predlog za pregon za kaznivo dejanje Povzročitve lahkih telesnih poškodb in kaznivo dejanje Poškodovanja tuje stvari. Policisti bodo zbrali vsa potrebna obvestila in zoper storilca podali Kazensko ovadbo.

28.6.2023
PROMETNA NESREČA
Na območju Kamnika je zaradi nepravilnega premika z vozilom prišlo do prometne nesreče s telesnimi poškodbami, povzročiteljici nesreče je bil zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa, izdan plačilni nalog, prav tako pa drugi udeleženki zaradi hoje po vozišču.

29.6.2023
PROMETNA NESREČA
Na območju Snovika je zaradi neprilagojene hitrosti prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, povzročiteljici nesreče pa je bil zaradi kršitve določil Zakona o pravilih cestnega prometa, izdan plačilni nalog.

30.6.20223
SPLETNE GOLJUFIJE
Policijska postaja Kamnik je obravnavala več spletnih goljufij, med drugim izsiljevanje oškodovanke preko spleta, goljufijo preko aplikacije Klikin in neupravičen dvig denarja z računa. Zaradi navedenih primerov Policija opozarja na previdnost pri spletnemu poslovanju.

01.07.2023
ZASEG SNOVI RASTLINSKEGA IZVORA
Policisti so na območju Motnika imeli v postopku osebo, kateri je bila zasežena NN snov rastlinskega izvora. Slednja je bila poslana na analizo, v primeru pozitivne analize na prepovedane droge pa zoper osebo sledi hitri postopek po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami.

2.7.2023
PROMETNA NESREČA
Na območju Kamnika je prišlo do prometne nesreče z materialno škodo, v kateri je bil povzročitelj, ki je na kraju omagal, odpeljan z reševalnim vozilom s kraja. Policisti PP Kamnik bodo zbrali vsa potrebna obvestila o nesreči in zoper povzročitelja nesreče izvedli ustrezne ukrepe.

Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo