Neurje z vetrom podiralo drevesa in odkrivalo strehe (19.7.2023)

0
938

Hudo neurje z vetrom je v Kamniku povzročilo škodo večje razsežnosti, podiralo je drevesa in odkrivalo strehe. Gasilske enote na območjih intervencij so na terenu skupaj z dežurnimi službami Komunalnega podjetja Kamnik in drugimi pogodbeniki Občinskega štaba Civilne zaščite Kamnik. Aktiviran je Občinski štab Civilne zaščite Kamnik.

Na terenu je več gasilskih enot, ki odpravljajo posledice ujme. Ker še vedno prihajajo nove prijave o povzročeni škodi, bodo gasilci na terenu še nekaj časa.

Komunalno podjetje Kamnik, d. o. o. občanke in občane obvešča, da je prišlo do množičnega izpada električne energije in podiranja dreves. Vse naše ekipe so že na terenu.

Pozivajo, da pitno vodo do preklica preventivno prekuhavate (v primeru povečane motnosti, jo pred prekuhavanjem prefiltrirajte).
O ostalih posebnostih ter potrebni pomoči kontaktirajte dežurne telefonske številke:

Škodo oziroma morebitno pomoč pri odpravi posledic se prijavi na telefonsko številko 112.

Občanke in občane prosimo za potrpežljivost in previdnost na cestah ter na prizadetih območjih, izredni dogodki pa se rešujejo v skladu s prioritetami.


________________________________________________________________________

19.7.2023 v popoldanskih urah, smo zaradi neurja posredovali na več lokacijah. Odstranjevali smo podrta drevesa in sanirali poškodovane strehe. Skupaj z gasilci CZR Domžale pa smo sanirali tudi garaže našega gasilskega doma, saj se je zaradi neurja prevrnilo drevo na garaže.
PGD Domžale – mesto


________________________________________________________________________


Drevored Groblje

Oglasno sporočilo