Kickboxing novičke

0
72

Avstralska in novozelandska kickboxing reprezentanca po štirih letih znova prispeli v Slovenijo na priprave pred Svetovnim prvenstvom v kickboxingu WAKO 2023, ki poteka ta teden od 17. do 26. novembra v Albufeiri na Portugalskem. Avstralska reprezentanca in Novozelandska reprezentanca sta pred dvema letoma zaradi pandemije COVID-19 izpustili Svetovno prvenstvo leta 2021, ki ga je gostila Italija.

Zato je letos njihova udeležba še posebej množična in zvezdniška, vključno z večkratnimi svetovnimi prvaki, nosilci več šampionskih pasov ter zmagovalko letošnjih Svetovnih iger, ki so potekale v Savdski Arabiji. Marjan Bolhar, dvakratni prvak Oceanije, je prejel povabilo za udeležbo na pripravah od vodstva avstralske reprezentance, katerega se je z veseljem udeležil.

Sodeloval je pri svetovanju glede pravilnih tehnik in gibanja pri določenih disciplinah. Ekipa je imela odlično vzdušje, med prostim časom pa so se zabavali. Ena od zanimivih anekdot je bila, da so Marjana spraševali, ali je medved blizu, ker so bili prepričani, da so po vsej Sloveniji in da je medved blizu na kakšnem sprehodu.

Reprezentanti so bili navdušeni nad naravo in gostoljubnostjo Slovenije.

Foto: Carlito Danté Rodrigues
M.B.

Oglasno sporočilo