V ZD Domžale ohranjajo dejavnost in zagotavljajo kontinuiteto družinske medicine z vlaganjem v izobraževanja mladih zdravnikov

0
300

Domžale, 27. februar 2024 – »V ZD Domžale sta dve zdravnici specializantki uspešno opravili specialistični izpit na področju družinske medicine in prevzemata že vzpostavljeni ambulanti družinske medicine,« je napovedala direktorica ZD Domžale, mag. Renata Rajapakse, dr.med.spec.
V ZD Domžale sta dve zdravnici specializantki, Andreja Oven, dr. med. in Natalija Fink, dr. med. uspešno opravili specialistični izpit na področju družinske medicine. Obe zdravnici sta specializacijo opravljali v ZD Domžale in bosta nadaljevali delo v že obstoječih ambulantah družinske medicine, v eni zaradi odhoda zdravnice na drugo delovno mesto in v drugi zaradi upokojitve.
»V našem zdravstvenem domu imamo 6 izkušenih mentoric s področja družinske medicine, ki trenutno mentorirajo 8 specializantk. Z izobraževanjem in integracijo novih zdravnikov zagotavljamo stabilnost in kontinuiteto zagotavljanja družinskih zdravnikov, obenem pa izražamo zavezanost kakovostni družinski medicini na območju Domžal in okolice,« je ob tej priložnosti še izpostavila direktorica Rajapakse.

ZD Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here