Klemenčič: ”Vedeli smo, da bo težka tekma in da bomo na trenutke trpeli.”

0
194

Nogometaši Domžal pod vodstvom začasnega trenerja Mateja Podlogarja še naprej kažejo dobre igre in so rezultatsko uspešni. Po zmagi proti vodilnemu Celju so proti tretjeuvrščenemu Mariboru na domačem igrišču iztržili veliko točko. Po vodstvu Maribora po prvem polčasu so rumeni v drugem delu igre prišli do izenačenja. V 78. minuti je po natančni podaji mladega Luke Topalovića s kota, v kazenskem prostoru najvišje skočil Tilen Klemenčič in dosegel svoj prvi gol v letošnji sezoni!

”Maribor si je skozi tekmo priigral veliko število priložnosti, vendar smo v zadnjem obdobju postali ekipa, ki zna trpeti in čakati na svojo priložnost. Ta je tudi tokrat prišla in vesel sem, da je bila ekipa nagrajena za ves trud. Ogromno mi pomeni, da se ekipa drži dogovorov in nalog, ki se jih dogovorimo pred začetkom tekme,” je po novem pozitivnem rezultatu dejal začasni trener rumene družine Matej Podlogar.

Prekinitve so v sodobnem nogometu vedno bolj pomemben segment igre in tokrat je to dokazal branilec Tilen Klemenčič, ki je v gneči pred vrati Maribora mojstrsko zadel z glavo: ”Zavedamo se, da so prekinitve velik faktor na vsaki tekmi in da lahko zgolj ena prekinitev odločilno vpliva na celotno tekmo,” je dejal 28-letni bočni branilec, ki priznava, da so imeli Štajerci večje število priložnosti, vendar je rumena obramba na čelu z razpoloženim vratarjem Lovrom Štubljarjem klonila le enkrat: ”Vedeli smo, da bo težka tekma in da bomo na trenutke trpeli, vendar to je nogomet in vesel sem, da je bil tokrat nogomet na naši strani,” je zaključil novopečeni očka, ki je v rumene dresu odigral že svojo 146. tekmo in dosegel 9. gol.

NK Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here