Prva svečka plesnih večerov na Viru v organizaciji Plesnega društva EverGreen

0
4774

Vir: Domžalsko-kamniške NOV!CE, 5.april 2013
Plesno društvo Evergreen v teh dneh praznuje svojo prvo obletnico in ob tem vabi vse ljubitelje družabnega plesa, da se jim pridružite v soboto, 27. aprila ob 20. uri, na plesnem večeru zimzelenih melodij v domu krajevne skupnosti Toma Brejca na Viru.

Po tem, ko je bilo v začetku aprila 2012 Plesno društvo EverGreen uradno registrirano, je nadaljevanje steklo kot po maslu: v krajevni skupnosti Toma Brejca na Viru pri Domžalah so jim gostoljubno odstopili svojo dvorano, izkušeni DJ Aleš se je lotil izbora plesne glasbe, prvim plesnim navdušencem so sledili novi in po enem letu beležijo več sto podpornikov društva in precejšnje število rednih članov. Vsi ti ljubitelji družabnega plesa delijo isto željo, ki je botrovala tudi odločitvi o ustanovitvi društva: preživljati sproščene plesne sobotne večere ob odlični glasbi in prijetni družbi.

V Plesnem društvu Evergreen so ponosni na prehojeno pot ne samo zaradi vedno številčnejšega obiska, ampak predvsem zato, ker so ustvarili okolje, kamor ljudje pridejo z nasmehom in tako tudi odidejo. Vmes lahko zaplešejo v ritmih standardnih in latinsko ameriških plesov, pa Jenkovo četvorko in skupinske plese ter se poveselijo v dobri družbi prijateljev in znancev.

Bi bili tudi vi radi del tega vzdušja? Pridružite se jim, saj so veseli vsakega posebej. Bržkone boste na Viru gotovo našli tudi kakšnega svojega prijatelja ali znanca.
Vse aktualne informacije o plesnih večerih dobite na spletni strani Plesnega društva

EverGreen: www.pdevergreen.si

Oglasno sporočilo