Kronika na območju policijske postaje Kamnik (14.12.- 20.12.2015)

0
5239
Vir: Policijska postaja Kamnik 22.december 2015

14. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali tatvino kolesa. Ugotovljeno, da je oškodovanka parkirala svoje gorsko kolo GT, znamke Palomar, vijolične barve, pred knjižnico v Kamniku. Ko se je vrnila iz knjižnice, odklenjenega kolesa ni bilo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

15. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali tatvino zlatnine iz stanovanjske hiše v Šmarci. Ugotovljeno je bilo, da je neznani storilec prišel v odklenjeno stanovanjsko hišo in odtujil več kosov zlatnine v skupni vrednosti približno 900 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

16. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so na Novi Ljubljanski banki obravnavali ponarejen bankovec. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je občan na svoj bančni račun želel položiti večjo količino denarja, pri tem pa je bančna uslužbenka, zaradi suma, da gre za ponarejen bankovec, izločila bankovec za 20 evrov. Bankovec je bil zasežen in poslan v analizo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali kaznivo dejanje “kršitev proste odločitve volilcev”. Policist je v razgovoru ugotovil, da je občanka v domu starejših občanov pristopila do oskrbovanke doma, katera boleha za demenco. Tam je namesto nje najprej na volilno komisijo Kamnik poslala obvestilo o glasovanju po pošti, nato po prejemu navodila izpolnila še volilni list, kar je opazil sin oskrbovanke in podal prijavo. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

17. december 2015
Patrulja Policijske postaje Kamnik je v Volčjem Potoku obravnavala prometno nesrečo, kjer je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo prišlo do trčenja. Nastala je materialna škoda za približno 2.000 evrov. Povzročitelj je bil v nesreči lažje telesno poškodovan in je zdravniško pomoč iskal sam, na kraju pa mu je bila izrečena globa za prekršek.

18. december 2015
Na Policijsko postajo Kamnik se je zglasil občan in prijavil tatvino denarnice v Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik. Ugotovljeno, da je neznanec okoli 8. ure zjutraj, iz obešene jakne v prvem nadstropju zdravstvenega doma odtujil črno usnjeno denarnico, v kateri je imel oškodovanec osebno izkaznico, vozniško dovoljenje, bančno kartico in ostale kartice ter 60 evrov gotovine. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

19. december 2015
Patrulja Policijske postaje Kamnik je obravnavala poškodovanje vozila na Zikovi ulici. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec z neznanim ostrim predmetom poškodoval prednjo in zadnjo levo pnevmatiko na osebnem vozilu. Nastala je materialna škoda za približno 300 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

20. december 2015
Policisti Policijske postaje Kamnik so bili obveščeni o podrtem drevesu na Glavnem trgu. Ugotovljeno je bilo da je neznanec ob 1.30 z žago podrl okrašeno novoletno jelko na Glavnem trgu tako, da je le-ta padla na vozišče. Delavci Komunalnega podjetja Kamnik so poskrbeli, da je novoletna jelka postavljena na svoje mesto. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Oglasno sporočilo