Kronika na območju Policijske postaje Kamnik (25.1. – 30.1.2016)

0
3406
  • 25. januar  2016

Policisti Policijske postaje Kamnik soobravnavali goljufijo pri nakupu mobilnega telefona. Z razgovori je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec s podpisom druge osebe v prodajalni mobilnih telefonov v Kamniku vzel telefon in s tem podjetje oškodoval za650 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

  • 26. januar 2016

Policisti so obravnavali tatvino platišča s pnevmatiko. Neznanec je na enem izmed javnih parkirišč v Kamniku s parkiranega vozila odtujil platišče s pnevmatiko in s tem prijavitelja oškodoval za približno 400 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

  • 27. januar 2016

Policisti Policijske postaje Kamnik so na kamniškem javnem parkirišču obravnavali tatvino osebnega avtomobila znamke VW Caddy. Storilec ga je namreč preko noči, na neznan način spravil v pogon in se z njim odpeljal neznano kam. S tem dejanjem je lastnika oškodoval za približno 12.000 evrov. Z zbiranjem obvestil in dokazov pa so policisti Policijske postaje Kamnik še istega dne odkrili osumljenca in mu odvzeli prostost ter opravili hišne preiskave. Dne 28. 1. 2016 je bil osumljeni izročen v postopek pri dežurnem preiskovalnem sodniku Okrožnega sodišča v Ljubljani, ta pa je zanj odredil pripor.

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila udeležena peška. Z razgovori je bilo ugotovljeno, da je voznik osebnega avtomobila  oplazil mlajšo peško, ki je pravilno prečkala prehod za pešce. Peška je sama iskala zdravniško pomoč v Zdravstvenem domu dr. Julija Polca Kamnik, saj je utrpela lažje telesne poškodbe, povzročitelju pa je bil izdan plačilni nalog.

  • 29. januar 2016

Na Policijski postaji Kamnik se je zglasila udeleženka prometne nesreče. Policisti so z zbiranjem obvestil ugotovili, da se je udeleženka z dovoza vključevala na glavno cesto pri tem pa izsilila prednost drugi voznici, ki je z vozilom trčila vanjo. Ena od udeleženk je bila lažje telesno poškodovana in je sama iskala zdravniško pomoč, povzročiteljici pa je bil izdan plačilni nalog.

  • 30. januar 2016

Policisti so bili obravnavali vlom v stanovanje v Mostah, kjer je neznani storilec izkoristil odsotnost stanovalcev in na vzvod vlomil skozi okno pritličnega stanovanja. Iz notranjosti je odtujil več kosov nakita, s tem pa oškodovanko oškodoval za približno 1.200 evrov.Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo zoper neznanega storilca.

  • 31. januar 2016

Policisti Policijske postaje Kamnik so obravnavali vlome v planinske koče na Marijaninih njivah. Ugotovili so, da je neznani storilec vlomil v štiri planinske koče in iz notranjosti odtujil več stvari, s tem pa lastnike koč oškodoval za približno 2.300 evrov. Policisti bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Oglasno sporočilo