Naja in Eva pomodreli

0
4667

Zaključen 19. zaporedni  domači Karate-Do seminar. 28. in 29. 5. 2016, se je v veliki, svetli in čisti telovadnici OŠ Domžale, odvijal že devetnajsti tradicionalni Karate-Do seminar, ki ga pripravlja Karate-Do klub Atom Shotokan Domžale, skupaj s Shotokan Karate-Do International Zvezo Slovenije.

Značilnost  seminarja je težnja k skupni vadbi športnikov, vseh starosti in različnih stopenj znanj, iz različnih klubov, v domačem okolju, z domačimi učitelji – inštruktorji. Tudi to leto je vadbo povezoval in skupaj s člani strokovnega sveta SKIF Zveze Slovenije, Sensei Darjan Rošker Renshi, Sensei Lovrenc Kokalj Renshi, Sensei Matej Kabaj, vodil starosta internacionalne zveze, predsednik strokovnega sveta Shihan Ivan Čerič Kyoshi 8.Dan. V telovadnici je v dveh dneh redno, bolj ali manj, izmenično vadilo 140 prijavljenih privržencev borilnega športa. Obdelani so bili temeljni principi, ki so bili povezani  z nedeljskim preizkusom znanja za višjo stopnjo. V nedeljo po seminarju, je tako dolga vrsta izpitnikov pokazala, kaj vse zna.

Iz  KK Atom Domžale so se uspešno izkazali, Zorana Vidić in Samo Majhenič za 9.Kyu, Mark Tabor 6.Kyu, Naja Svetlin in Eva Dormiš za modri pas 5.Kyu, Roman Dormiš in Matej Baumkircher za prvi rjavi pas 3.Kyu, Timotej Mršič za drugi rjavi pas 2.Kyu. Drugo leto, bo na sporedu dvajseti domači jubilejni Karate-Do seminar, Domžale 2017.

ZENMEDIA

IMGeva naja _0092 copy IMGjoko geri_0003 IMGnaja_0046

Oglasno sporočilo