Spet odlični na državnem prvenstvu

0
4263

V začetku meseca julija je bilo državno prvenstvo 2016 umetnostnega kotalkanja v Novi Gorici. Sodelovali so vsi slovenski tekmovalci iz šestih klubov. Kot vedno do sedaj je bil prisoten tudi domžalski kotalkarski klub PIRUETA med najštevilčnejšimi. Tudi rezultati niso izostali saj so osvojili kar 5 naslovov državnih prvakov.

Med najuspešnejšimi tekmovalkami, ki so stopile na najvišja mesta so bile EVELIN BREZNIK FALK, TANITA KAJA ČERNE kar dvakrat, PETRA POKOVEC in ANA MARIJA DIVOVIČ.

Prvo mesto v kategoriji starejših deklic je zasedla tudi tekmovalka KK PIRUETE SARA USSAI, ki je tekmovala izven konkurence ker je tuja državljanka, vendar registrirana za domžalski kotalkarski klub.

Na stopničkah pa so se našle tudi tekmovalke, ki so osvojile druga in tretja mesta in zato opravičeno prejele pokale in sicer MAJA TROJANŠEK, TINA SIMČIČ, LEJA ŽAJDELA, SARA TROJANŠEK, EVA PETERLIN in ANA SORŠAK.

Vodstvo kluba je z rezultati izredno zadovoljno, saj so vsi dokazali, da so močno napredovali in, da so pripravljeni delati še naprej tako intenzivno, seveda potem še boljši rezultati ne izostanejo.

Sedaj je nekaj premora samo za tiste tekmovalke, ki niso v reprezentanci Slovenije, ki se morajo pripraviti na bližajoče se evropsko in svetovno prvenstvo.

Na teh tekmovanjih največ pričakujemo od srebrne TANITE, po dolgem času pa bo na svetovno prvenstvo potovala tudi PETRA POKOVEC, ki tekmuje v kategoriji članic.

Avtor članka : Anton Grilj
Fotografija :  KK PIRUETA

pirueta1

 

Oglasno sporočilo