Poletni Karate-Do kampi

0
3965

V sklopu priprav na SKIF Svetovno Karate-Do prvenstvo, ki bo od 22. – 28. 8. 2016, v Indoneziji – Jakarta, so se naši karateisti udeležili štirih mednarodnih poletnih seminarjev, ki so potekali pod vodstvom  izkušenih mojstrov Karateja, kot so Manabu Murakami Shuseki Shihan, Kancho Kanazawa Nobuaki, Shihan Masaru Miura, Sensei Paolo Lusvardi, Sensei Toni Raca, Seensei Giampetro Groselle, Shihan Ivan Ćerič itd.

Karateiste je vročinski val najprej dosegel na Madžarskem. V mestu Valence, na začetku jezera Balanton. Pri odličnih 39 stopinjah se je vadba pričela praktično brez segrevanja, kar pa naslednji teden ni šlo v daljni Belgiji v športnem središču Woriken, Buttenbach. Vodstvo štirih japoncev je pri 11 stopinjah, udeležence Karate-Do Campa namučilo do skrajnosti. Iz Slovenije so se vadbe udeležili, Sensei Kokalj – renshi in Žan Podboršek iz Domžalskega Atoma, Sensei Rošker – renshi in Clarisa Rošker. Italijanski Karate-Do Camp je bil v znaku ponovnega vročinskega vala in 750 udeležencev je uživalo  pod vodstvom karate mojstrov Nobuaki Kanazawa Kancho in velemojstra Masaru Miura 9.Dan.

Karate-Do Camp Izola 2016 je postregel z znosnim vremenom in prijetno vadbo.

V domači Izoli, so se nekateri udeleženci izkazali tudi z opravljanjem izpita za višji pas.  Iz domžalskega Atoma je postal mojster g. Milan Hrovatin 1.Dan.

Za mojstrico 2.Dan je uspešno opravila gos. Ksenija Pevec.

Zenmedia

Karate-Do kampi (7) Karate-Do kampi (6) Karate-Do kampi (5) Karate-Do kampi (4) Karate-Do kampi (3) Karate-Do kampi (2)

Oglasno sporočilo