Kamničani, člani skupine Matter do zadnjega kotička napolnili prizorišče pod Malim gradom

0
4247
Dacho, Tunja, Levanael aka Matter so trenutno eden najbolj vročih hip hop izdelkov pri nas. V Kamniku pa so pravzaprav že ikone. Vsaj tako je pokazal sobotni koncert na Glavnem odru, ki je napolnil Mali grad do zadnjega kotička.
Kamničani, člani skupine skupine Matter do zadnjega kotička napolnili prizorišče pod Malim gradom

Sicer pa so na drugem dnevu Kamfesta glede obiska Matterji največjo konkurenco imeli v Otroškem odru – klasično lutkovno predstavo Rdeča kapica si je namreč ogledalo okoli400 mladih obiskovalcev in njihovih staršev. Vsekakor je k lepemu obisku pripomoglo tudi lepše vreme in upamo, da bo tako ostalo vsaj še nekaj dni.

Danes, nedelja, 14. avgust 2016, bo sicer Kamfest v znamenju bluesa – Prismojeni profesorji bluza bodo namreč zavzeli Glavni oder. V Keršmančevem parku bo potekal “tuhinjski dan” saj se bo tako na otroškem, kot tudi odraslem odru v parku predstavil KD Tuhinj. Na Večernem odru bosta nastopila Natriletno kolobarjenje s praho, Jazz Zaprice pa bo doživel enega svojih vrhuncev s slovensko premiero dogodka Maja Osojnik inPatricka Wurzwallnerja aka ZSAMM Play Let Them Grow.

Celoten program in več o festivalskem dogajanju si lahko ogledate tukaj in na družabnem omrežju Facebook.

Se vidimo!

Besedilo in fotografije: Kamfest 2016

Oglasno sporočilo