Kronika policijske postaje Kamnik (med vikendom in praznikoma)

0
2977

29.10.2016
ALKOHOLIZIRAN VOZNIK V KAMNIKU
Policista sta imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,71 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

PROMETNA NESREČA IZVEN NASELJA SOTESKA
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica izven naselja Soteska se je zgodila prometna nesreča s telesnimi poškodbami. Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je do prometne nesreče prišlo izven naselja Soteska zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. Opravljen je bil preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0.79 mg/l alkohola v litru izdihanega zraka. Zoper povzročitelja sledi obdolžilni predlog na OS Kamnik.

30.10.2016
ZASEG VOZILA ZARADI PROMETNIH KRŠITEV

Policisti so na Novem trgu v Kamniku po prijavi občana ustavili voznika, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola. Vozniku je bilo vozilo zaseženo, prav tako registrske tablice, ki niso pripadale vozilu. Voznik se bo svoje kršitve zagovarjal pred sodnikom za prekrške.

POŽAR NA STANOVANJSKI HIŠI V PODGORJU
V Podgorju je zagorela stanovanjska hiša. Policisti so z ogledom in zbranimi obvestili ugotovili, da je do požara prišlo, ker je lastnica pozabila izključiti štedilnik na katerem je bilo olje za cvrtje, ki se je vnelo in v nadaljevanju povzročilo požar v hiši. Pri tem je nastala materialna škoda za okoli 10.000 evrov. Policisti bomo o dogodku obvestili pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

Oglasno sporočilo