Kronika policijske postaje Kamnik (od 14.11. do 20.11.2016)

0
2898

14.11.2016
PROMETNA NESREČA S POBEGOM NA PARKIRIŠČU
Neznani voznik je pred eno izmed kamniških osnovnih šol, pri premiku z vozilom na parkirišču trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal ne da bi udeležencu nudil svoje podatke. Nastala je materialna škoda, policisti pa še zbirajo obvestila za ugotovitev voznika.

15.11.2016
ZLORABA BANČNE KARTICE
Na policijsko postajo Kamnik se je oglasil občan in prijavil kaznivo dejanje zlorabe bančne kartice. Ugotovljeno je bilo, da je NN storilec 21.10.2016 po vsej verjetnosti na Kitajskem zlorabil bančno kartico oškodovanca in ga s tem oškodoval za 164.07 evrov.

VLOM V STANOVANJSKO HIŠO NA OBMOČJU KOMENDE
OKC Ljubljana je policiste PP Kamnik poslal v stanovanjsko hišo v Komendi, kjer je prišlo do vloma. Na kraju so policisti ugotovili, da je NN storilec navedenega dne na vzvod vlomil skozi vrata kuhinje. Pregledal je celotno stanovanjsko hišo in po prvih podatkih iz prostorov odtujil cca 220 EUR gotovine. Policisti so opravili ogled kraja, sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na tožilstvo.

16.11.2016
POSKUS DRZNE TATVINE IZ STANOVANJA V ŠMARCI
Oškodovanec je na PP Kamnik prijavil, da mu je prejšnji dan nekdo skozi garažna vrata vstopil v hišo v Šmarci in odtujil bankovec za 100$. Sledi kazenska ovadba.

17.11.2016
DRZNA TATVINA V KAMNIKU
Na PP se je zglasil občan in prijavil tatvino. Ugotovljeno je bilo, da je neznani moški, večje postave, vstopil v odklenjeno stanovanjsko hišo v Kamnik. V notranjosti je iz kuhinje iz denarnice odtujil 10 EUR, nato pa odprl vrata dnevne sobe in opazil, da je dnevni sobi občanka, zato je zbežal iz hiše in pustil odprta vrata.

18.11.2016
PROMETNA NESREČA NA RC KAMNIK – LOČICA
Z zbranimi obvestili in ogledom kraja prometne nesreče so policisti ugotovili, da je voznik osebnega vozila vozil iz smeri Kamnika v smeri Ločice, pri tem pa ga je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zaneslo na nasprotni pas vozišča, kjer je trčil v osebni avtomobil drugega udeleženca. V postopku je bilo ugotovljeno, da je povzročitelj vozil pod vplivom alkohola. Udeleženec v prometni nesreči je zadobil tudi lahke telesne poškodbe. Nastala je materialna škoda za cca. 4.000 €. Zoper povzročitelja bodo policisti na okrajno sodišče v Kamniku podali obdolžilni predlog.

VEČ VINJENIH VOZNIKOV V PROMETU
Policisti PP Kamnik so imeli tekom večera in noči v postopku kar tri voznike, pri katerih je bilo z alkotestom ugotovljeno, da v cestnem prometu vozilo pod vplivom alkohola. Zoper vse tri sledijo obdolžilni predlogi na Okrajno sodišče v Kamniku.

19.11.2016
SPOR GLEDE PARKIRANJA
V Kamniku je prišlo do prepira med stanovalcema glede parkiranja vozil. Policisti bodo enemu izmed udeležencev spora izdali plačilni nalog zaradi kršenja javnega reda in miru.

20.11.2016
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
OKC je patruljo PP Kamnik napotil na Ljubljansko cesto, od koder je klical občan in povedal, da mu je nekdo poškodoval parkirani osebni avtomobil. Na kraju je bilo ugotovljeno, da je neznani voznik z neznanim vozilom preko noči trčil v pravilno parkirano vozilo oškodovanca in s kraja odpeljal neznano kam. Policisti zbirajo obvestila in ustrezno ukrepajo.

VLOM V OSEBNI AVTOMOBIL
Na PP se je zglasila občanka in povedala, da ji je v Kamniku neznani storilec v času med 18.11. in 19.11.2016, med 22:00 in 11:00 uro z razbijanjem stekla zadnjih levih vrat, vlomil v osebno vozilo in iz njega odtujil prometno dovoljenje in zavarovalno polico. Policisti zbirajo obvestila in bodo na tožilstvo podali kazensko ovadbo.

Oglasno sporočilo