Mepz Odmev jeseni zelo uspešen

0
2532
Mešani pevski zbor Odmev se je konec oktobra tradicionalno podal na tuje. V poljskem mestu Bielsko-Biala je pod vodstvom Anice Smrtnik na mednarodnem tekmovanju ponovno posegel po najvišjih mestih.
Pevke in pevci so domov prinesli 2 priznanji in sicer srebrno priznanje z osvojenimi 88 točkami in pa zlato priznanje z osvojenimi 98 točkami. Hkrati jim je posebna komisija tekmovanja podelila tudi diplomo grand prix, podelili pa so jim tudi priznanje za najboljšo interpretacijo skladbe poljskega skladatelja.
Poleg tekmovalnega programa so pevci skupaj z akademskim pevskim zborom iz Varšave nastopili tudi na koncertu v protestantski cerkvi zunaj mesta, kjer so obiskovalce tako navdušili, da so jim po vsaki pesmi namenili stoječe ovacije!
Pevci so s tekmovanja prinesli nove izkušnje hkrati pa tudi veliko novih poznanstev in novih prigod, ki jim bodo še dolgo ostali v lepem spominu.Ob tem uspehu se vse pevke in pevci zahvaljujejo svoji zborovodkinji Anici Smrtnik, ki vedno znova z veliko predanostjo in neumorno energijo skrbi za program in ustrezno izvedbo, prav tako pa se zahvaljujejo tudi korepetitorki Nastji Grad, ki uspešno pomaga zborovodkinji pri pripravi pevcev.

Zbor hkrati nagovarja vse, ki z veseljem pojejo in jih tovrstno udejstvovanje zanima, da jih kontaktirajo in se dogovorijo za avdicijo, saj bi jim kak dodaten glas prišel še kako prav.

Vabilo

V nedeljo 18. decembra ob 18. uri vas MePZ Odmev skupaj z Godbo Komenda vabi na božično novoletni koncert v kulturni dom v Komendi, kjer se vam bodo predstavili v enem izmed svojih raznovrstnih projektov – tokrat v nekaj skupnih pesmih z godbo.

MePZ Odmev vsem bralcem in poslušalcem vošči blagoslovljene božične praznike, v letu 2017 pa vse dobro!

Oglasno sporočilo