Kronika policijske postaje Kamnik (od 5.12. do 11.12.2016)

0
3328

05.12.2016
PROMETNA NESREČA NA GLAVNEM TRGU
Na Glavnem trgu so policisti obravnavali prometno nesrečo, do katere je prišlo zaradi izsiljevanja prednosti voznika osebnega vozila in kolesarjem, kateri je zaradi padca zadobil lahke telesne poškodbe in je zdravniško pomoč iskal sam. Povzročitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o pravilih v cestnem prometu.

06.12.2016
TATVINA RADIATORJEV
Policisti so v industrijski coni Žeje obravnavali tatvino dveh električnih radiatorjev s katerim je neznanec podjetje oškodoval za 200 evrov. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

TRČIL V STANOVANJSKO HIŠO IN ODPELJAL
Na Streliški ulici sta policista obravnavala prometno nesrečo s pobegom. Ugotovljeno je bilo, da je neznani voznik z manjšim vozilom temne barve trčil v vogal hiše in s kraja odpeljal. Nastala je materialna škoda za okoli 500 evrov. Sledi zbiranje obvestil in ustrezen ukrep.

07.12.2016
POVOŽENA PEŠKA NA LJUBLJANSKI CESTI
Policista sta na Ljubljanski cesti obravnavala prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami. Na kraju je bilo ugotovljeno da je peška pravilno prečkala prehod za pešce, ko je pripeljal voznik, kateri jo je spregledal in trčil v peško. Peška je bila s kraja z reševalnim vozilom ZD Kamnik odpeljana na UB KC. Zoper povzročitelja prometne nesreče sledi kazenska ovadba na okrožno državno tožilstvo.

08.12.2016
VLOM V FRIZERSKI SALON
Na Bakovniku so policisti obravnavali vlom v frizerski salon. Ugotovljeno je bilo, da je neznanec preko noči z neznanim orodjem na vzvod vlomil skozi vhodna vrata frizerskega salona in iz zaprtega predala blagajne, odtujil menjalni denar v višini 200 EUR. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK NA RODICI
Policista sta v naselju Rodica imela v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0,65 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

INTERVENCIJA V ZD KAMNIK
Zaposlena v zdravstvenem domu Kamnik je obvestila policiste, da se je na oddelek zobozdravstva zglasil razburjeni občan, kateri je hotel zobozdravstvene storitve v času, ko je bila ordinacija zaprta. Občan je nato žalil in vpil na prijaviteljico. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru.

11.12.2016
VLOM V STANOVANJSKO HIŠO V KOMENDI
Policisti so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v Komendi. Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja dejanja je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na vzvod vlomil skozi okno kletnih prostorov in vstopil v notranjost hiše jo pregledal in odtujil zlatnino. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo