Kronika policijske postaje Kamnik (od 27.2. do 5.3.2017)

0
3878

27. 2. 2017
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Policisti so na Zavodu za zaposlovanje obravnavali kršitev javnega reda in miru. Kršitelju je bila izrečena globa.

28. 2. 2017
ROP NA BENCINSKEM SERVISU
Na bencinskem servisu Potok pri Komendi je nekaj minut po 22. uri prišlo do ropa. Neznani zamaskirani moški je v prodajalno vstopil v času zapiranja in od prodajalke zahteval gotovino. Svojo zahtevo je podkrepil z nožem. V dogodku ni bil nihče poškodovan.
Opis storilca: moški, visok približno 185 cm, na glavi je imel črno kapo z izrezom za oči, oblečeno je imel jakno, bež barve, hlače, sive barve in obute črne čevlje.

1. 3. 2017
PROMETNA NESREČA S POBEGOM
Policisti so v Kamniku obravnavali prometno nesrečo s pobegom, saj je povzročitelj nesreče s kraja odpeljal ne da bi nudil podatke udeležencu. Policisti so pri zbiranju obvestil ugotovili registrsko številko povzročiteljevega vozila in nato tudi voznika vozila, ki mu je bila nato izrečena globa za prekršek.

2. 3. 2017
ZAGOREL ZABOJNIK ZA PAPIR
Na Usnjarski ulici je zagorel zabojnik za papir. Zabojnik so pogasili gasilci PGD Kamnik. Policisti so opravili ogled kraja in ugotovitvah bo obveščeno pristojno sodišče.

3. 3. 2017
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Policisti so bili obveščeni o pijanem gostu, ki krši javni red in miru v enem od kamniških lokalov. Za kršitev bo gostu izrečena globa za prekršek.

ALKOHOLIZIRAN VOZNIK
Policista so imeli na Perovem v postopku voznika, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti. Odrejen mu je bil preizkus z alkotestom, ki je pokazal, da voznik vozii pod vplivom alkohola nad dovoljeno mejo. Proti potrdilu mu je bilo odvzeto vozniško dovoljenje in prepovedana nadaljnja vožnja. Zoper voznika bo podan predlog na Okrajno sodišče Kamnik.

4. 3. 2017
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Na območju občine Komenda je prišlo do spora med družinskima članoma. Policisti so kršitelja oglobili po Zakonu o varstvu javnega reda in miru.

5. 3. 2017
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli v Kamniku v postopku osebo, kateri so zasegli snov za katero obstaja utemeljen sum, da gre snov, ki je po Zakon o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana. Po analizi sledijo ustrezni postopki zoper kršitelja.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo