Člansko ekipo obiskala skupina otrok iz radomeljskega vrtca Gaj

0
2527

V sredo je bil Športni park poln otroškega veselja in radosti. Člansko ekipo je namreč obiskala skupina otrok iz radomeljskega vrtca Gaj, ki se je celo dopoldne družila z našimi nogometaši.

Otroci iz vrtca Gaj, skupina Ptički, so skupaj s svojo vzgojiteljicama prišli v Športni park, si ogledali članski trening in spoznali nogometaše. S seboj so, kot se za prave navijače spodobi, prinesli navijaške transparente, ki so jih izdelali sami in tako popestrili trening. Po koncu je sledilo sproščeno druženje malih bodočih nogometašev in nogometašic in članov, ki so pokazali, da je v njih še vedno veliko otroške radoživosti, ki so jo s pridom izkoristili za odgovarjanje na vsa otroška vprašanja. Otroci so si ogledali vse klubske prostore in igrišča, se vmes okrepčali in se zmasirali pri klubskem fizioterapevtu. Sledila je še prava tekma med člani in otroki, ki se je seveda končala z zmago slednjih. Na koncu je sledilo še skupinsko slikanje, otroci so se poslovili in odšli naprej domov, bogatejši za lepo izkušnjo in zgodbo, ki so jo doma hiteli govorit staršem.

V NK Kalcer Radomlje smo zelo veseli takšnih obiskov in si bomo še naprej prizadevali za podobna druženja, ki nas povezujejo, združujejo in nam lepšajo dneve.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI!

Tekst: M. R.
Foto: Darja Marinšek

Oglasno sporočilo