Kronika Policijske postaje Kamnik (od 19.6. do 25.6.2017)

0
2710

19.06.2017
DELOVNA NESREČA
Policisti smo bili obveščeni o delovni nesreči v podjetju iz Stahovice. Ugotovljeno je bilo da je delavec pri montaži konstrukcije padel z lestve na višine 3.5 metra in zadobil telesne poškodbe. O dogodku bomo obvestili okrožno državno tožilstvo.

TATVINA KOLESA V KAMNIKU
Na policijsko postajo se je zglasil oškodovanec in povedal, da mu je bilo 19.6.2017 med 12.00 in 14.20 na Knafličevem prehodu odtujeno moško treking kolo znamke Cube. Policisti o dejanju še zbirajo obvestila in napišejo kazensko ovadbo.

20.06.2017
TATVINA ARTIKLOV V TRGOVINI MERCATOR
Obveščeni smo bili o tatvini artiklov v trgovini Mercator. Ugotovljeno je bilo, da je znana storilka odtujila 7 artiklov in sicer jih je ukradla na način, da jih je dala v svojo torbico in šla mimo blagajne ne da bi jih plačala v skupni vrednosti 88.74 evrov. Pri tem jo je zalotil varnostnik, ki mu je odtujene artikle tudi izročila. Policisti zoper znano storilko napišejo kazensko ovadbo.

21.06.2017
NAJDEN UKRADEN MOTOR
Na tehničnih pregledih v Podgorju, pri registraciji motorja je bilo ugotovljeno, da je le ta ukraden. Motor je bil imetniku lastniku zasežen in vrnjeno oškodovanki. Sledi zbiranje obvestil.

22.06.2017
TATVINA OKRASNIH POKROVOV
Na PP Kamnik se je zglasila občanka in prijavila tatvino okrasnih pokrovov in sicer je neznani storilec preko noči iz parkiranega vozila znamke Peugeot 207, odtujil vse štiri okrasne pokrove. Sledi zbiranje obvestil in KO. Sprejet zapisnik in sledi kazenska ovadba.

23.06.2017
PROMETNA NESREČA V RONDOJU ZA SMER VOLČJI POTOK
Policisti smo bili obveščeni o prometni nesreči v rondoju za smer Volčji Potok. Ugotovljeno je bilo, da do trčenja med voziloma ni prišlo je pa voznik izsilil prednost voznice v krožišču. Da bi povzročitelj preprečil trčenje je z vozilom zapeljal desno in pri tem z desnim bokom oplazil odbojno ograjo na desni strani. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

TATVINA KOSILNICE NA ZAGORICI
Policisti so na Zagorici obravnavali tatvino kosilnice in sicer je neznani storilec iz odklenjene garaže odtujil bencinsko kosilnico znamke Villager VRS 56P, črne barve, neznanih serijskih številk in lastnika oškodoval za okoli 400 evrov. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba.

24.06.2017
ZASEG PREPOVEDANE SNOVI
Policisti so imeli na Novem trgu v postopku osebo, kateri so zasegli 4 x alu zavitke z neznano rjavo zeleno snovjo rastlinskega izvora – sum konoplja, za katero obstaja utemeljen sum, da gre za snov, ki je po Zakonu o proizvodnji in prometu s prepovedanimi drogami, prepovedana.  Po analizi sledijo ustrezni postopki zoper kršitelja.

25.06.2017
PROMETNI DOGODEK Z SAMOUDELEŽBO KOLESARJA
Policisti smo bili obveščeni o prometnem dogodku v Šmarci pri železniški progi v katerem je bil samo udeležen kolesar, kateri je bil že pred prihodom patrulje na kraj odpeljan v ZD Kamnik. Ugotovljeno je bilo, da se je kolesar peljal iz smeri Kamnika proti Mengšu. Na mestu, kjer se železniška proga križa z RC, je pri vožnji čez železniške tire prednjo kolo padlo med same tirnice, kolesar pa je posledično padel po vozišču in zadobil lahke telesne poškodbe. Sledi uradni zaznamek o tem dogodku.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

Oglasno sporočilo