V Ženski Ekstra Ligi članice Jasmin Sport Ledita po treh kolih še neporažene

0
1857

 

Rožnati oktober je mesec boja proti raku na dojkah, najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu. Tekme 3. kroga mednarodne razvojne Ženske Extra Lige posvečamo roza oktobru!

V 3. kolu mednarodne Ženske Extra Lige smo v Domžalah gostili novinke tekmovanja, ekipo KOŠ Koper. Začetek tekme so naše Jasmin Sport Leditke začele zelo dinamično in energično, tako smo na polčasu že visoko vodili. Po polčasu pa smo tekmo začeli s kadetinjam, jih nekako “porinili” na parket in četrtino odigrali dosti slabše, brez pravega pristopa in energije. Tudi jutranja utrujenost od kadetske tekme ni bila opravičilo za slabo predstavo naših mladih igralk. Kljub temu smo si lahko privoščili četrtino za nabiranje kilometrine našega podmladka. V četrti četrtini so ponovno na parket stopile članice in tekmo pripeljale do zaslužene zmage. Vlogo favoritinj smo tako opravičili in ostajamo po treh kolih neporažene. Ekipi KOŠ Koper vse pohvale za prikazano. Ob enem tudi čestitke nasprotni ekipi za korektno športno srečanje in odlično borbo pod koši Srednje šole Domžale. Kljub slabi predstavi naših kadetinj, vse pohvale tudi njim, toda v nadaljevanju se bomo morali boljše pripraviti na ponujene minute v članski ekipi.

Tekma je bila posvečena programu Europa Donna Slovenija. Rožnati oktober je mesec boja proti raku dojk, najpogostejšem malignem obolenju žensk v razvitem svetu. Tekme 3. kroga Ženske Extra Lige posvečamo roza oktobru! Ob tej priložnosti nas je v Domžalah obiskala ga. Mojca Senčar, ki je slovenski javnosti dobro poznana tako po svojih dejavnostih in osveščanju o raku dojk, kot tudi po tem, da je zelo pozitivna oseba in da se z rakom mnogo let bori tudi sama. Več v prispevku. Hvala za obisk!

Zahvaljujemo se medijskemu partnerju Preparatio, podpornikom ŽEL: podjetju ELES d.o.o. in Zavarovalnici TRIGLAV. Posebna zahvala Tosami d.o.o z blagovno znamko JASMIN SPORT za podporo naši članski ekipi v mednarodni razvojni Ženski Extra Ligi.

ŽKD Ledita; foto: ŽKD Ledita
Video: Preparatio

Oglasno sporočilo