Še slab mesec nas loči od Startup weekend

0
1964

Slab mesec nas še loči do Startup weekenda, kjer lahko z vašo poslovno idejo naredite pomemben korak naprej. Za to bodo skrbeli izkušeni predavatelji in mentorji, ki vas bodo skozi dva intenzivna dneva pripeljali do jasnega razumevanje vaše poslovne ideje. Tiste, ki bodo razvili svojo idejo do najvišje točke pa čaka lepa nagrada.

Torej prijavite se in si rezervirajte 24. in 25. november, da se KIKštarterju udeležite že petega Startup weekenda. Vabljeni ste posamezniki ali ekipe s podjetniško idejo, ki je bodisi še v glavi, bodisi že na poti realizacije. Skozi intenzivni vikend trening boste svojo idejo izpopolnili do takšne mere, da jo boste lahko samozavestno predstavili pred strokovno komisijo Podjetniškega kluba Kamnik in se potegovali za eno od nagrad.

Najboljše ideje bodo za nagrado dobile

  1. mesto: 500 evrov
  2. mesto: 300 evrov
  3. mesto: 200 evrov

Poleg denarne nagrade, zmagovalec prejme tudi:

  • 3 mesece brezplačne uporabe coworking prostora;
  • priložnost za predstavitev poslovne ideje na Kikštarter pospeševalniku d.o.o. za pridobitev zagonskega kapitala (začetne investicije);
  • brezplačno poslovno mentorstvo v nadaljnjih korakih razvoja poslovne ideje;

Udeležba je omogočena za 10 ekip, zato pohitite z prijavo. V primeru večjega števila prijav bo o izboru desetih ekip določala strokovna komisija organizatorja. Prijavite se lahko na https://kikstarter.si/startupweekend/, kjer imate vse dodatne infomracije. Na spletni strani pa lahko najdete  tudi članke iz prejšnjih Startup weekendov, če potrebujete dodatni pogum za prijavo. Torej, pogumno vsi, ki imate svojo poslovno idejo in bi jo radi začeli realizirati. Predstavite jo svetu in si pridobite neprecenljive povratne informacije od izkušenih predavateljev in mentorjev.

Besedilo in fotografiji: Matija Matičič

Oglasno sporočilo