Mešani pevski zbor Odmev Kamnik zmagovalec regijskega tekmovanja

0
2070

Mešani pevski zbor Odmev Kamnik je z 91,3 točke zmagal in osvojil zlato priznanje z odliko na Regijskem tekmovanju odraslih pevskih zasedb. Tekmovanje je potekalo v soboto, 25.11.2017 v Kristalni dvorani Sokolskega doma v Škofji Loki.

Poleg zmage je zbor domov odnesel tudi posebni priznanji za najboljšo izvedbo sodobne skladbe ter za najboljšo izvedbo skladbe napisane v 19. stoletju. Odmev, katerega že mnogo let izjemno uspešno vodi Ana Smrtnik je bil prav tako razglašen za najboljši mešani sestav in najboljšo zasedbo tekmovanja!

S tem uspehom se Odmevovci počasi poslavljajo od zelo uspešne sezone, katero je zaznamovala vrsta uspešno izpeljanih projektov ter ponovno gostovanje v tujini. Jeseni so se v Rivi ob gardskem jezeru družili z zasedbami iz vse stare celine in poželi veliko navdušenja nad njihovim ustvarjanjem.

V prednovoletnem času lahko Odmev ujamete še na dveh nastopih 16. in 23. decembra, kjer bodo ob 16.45 koledovali na kamniškem Glavnem trgu ter vam voščili vesele praznike ter srečno in uspešno novo leto, za katerega pa zbor že obljublja nekaj novih projektov na katere bodo poslušalce povabili že zelo kmalu. Do takrat Odmev vabi, da jim sledite preko Facebooka ali pa obiščete njihovo spletno stran.

Anže Burja

Oglasno sporočilo