Mednarodni turnir za pokal NK Črni graben

0
3013

Med tem, ko so na svetovnem nogometnem prvenstvu v Rusiji znani polfinalisti, so v nedeljo na igriščih RCU v Lukovici bili znani tudi že zmagovalci.
Nogometna evforija se nikakor ne poleže in ne samo mladi tudi stari, ups malce starejši, se radi podijo za žogo, ki ima  20 belih in 12 črnih delov. Predvsem starejši se potem, ko se začno nabirati odvečni kilogrami radi poslužujejo nogometa kot oblike rekreacije. A ni samo to nogomet je nekaj več je igra je prijateljstvo, je pač nogomet. Tudi tokrat so se na turnirju za pokal NK Črni graben zbrali stari znanci, veterani iz Domžal, Črnega grabna in Bužima. Ja, res moraš imeti ta šport rad in tudi nasprotnike, da sedeš v avtobus v zgodnjih jutranjih urah in se podaš igrati v Slovenijo, a za prijatelje se zmore, saj bodo tudi oni radi vrnili obisk. In smo imeli tokrat na igrišču RCU v Lukovici napete tekme, ker so to možje, ki ljubijo nogomet in so zanj pripravljeni storiti vse, so žal dramski vložki, ki jih lahko spremljamo na svetovnem prvenstvu odpadli.
In tako je NK Črni graben izgubil z  Fk Bratsvo Bužim (BiH), ki je dal odločujoči gol, a je z malce športne sreče premagal veterane NK Domžale z enim golom razlike 3:2. Slednje so klonile proti Fk Bratsvo Bužim ponovno z enim golom razlike z rezultatom 3.4. Pokal NK Črni graben je tako odšel k nogometašem FK Bratsvo Bužim , gostitelji NK Črni graben so zasedli  2. mesto, na nehvaležnem tretjem mestu so pristali nogometaši NK Domžale. A kljub temu nihče ni bil razočaran, saj so preživeli lepo nogometno in prijateljsko obarvano popoldne, ki se bo nadaljevalo na naslednjem turnirju.

djd

Oglasno sporočilo