Visoka zmaga v zaostali tekmi proti Dekanom

0
1498

Včeraj so rumeni bojevniki odigrali zaostalo srečanje proti Dekanom in slavili visoko zmago z rezultatom 5:1. Tekma, ki je potekala v Športnem parku Radomlje, bi morala biti na sporedu že v soboto, vendar je bila zaradi prevelike količine dežja prestavljena na današnji dan.

Na srečanju, ki se je začelo ob 14.00 uri, so naši fantje prevladovali od prve do zadnje minute. Takoj so začeli pritiskati na gostujoča vrata in si ustvarjati priložnosti. Prvo so izkoristili v 16. minuti, ko je odlično podajo Demirčija izkoristil Anel Hajrić in popeljal rumene bojevnike v vodstvo. Tudi po prvem zadetku so naši fantje nadaljevali z agresivno igro, kar se jim je obrestovalo v samem zaključku prvega dela. Najprej je še eno podajo Demirčija izkoristil Gašper Trdin, končni rezultat prvega dela pa je postavil kapetan Luka Cerar. Tudi v drugem polčasu so bili naši fantje izrazito boljši nasprotnik. V 54. minuti je v kazenski prostor odlično prodrl Matic Ahačić, gostje pa so ga zaustavili s prekrškom. Najstrožjo kazen je uspešno izvedel Anel Hajrić in dosegel še drugi zadetek na tekmi. Bašić je v drugem polčasu priložnost ponudil še trem mladim igralcem. Tako so v igro vstopili Perger, Poglajen in Kondić, prav slednji pa je izkoristil odlično podajo Primca in zadel za povišanje vodstva na 5:0. V samem zaključku srečanja so eno izmed redkih priložnosti izkoristili tudi gostje, ki so preko Banovića znižali na 5:1, kar pa je bil tudi končni izid zadnje tekme 5. kroga 2. slovenske nogometne lige. Naši fantje so tako slavili prvo zmago v tej sezoni, priložnost za naslednjo pa bo že v nedeljo, ko se odpravljajo na gostovanje k nogometnemu klubu Brda. Na prihajajoči tekmi jim želimo obilo športne sreče.

NK KALCER RADOMLJE : NK DEKANI 5:1 (3:0)

Adam, Jakovljević, Mornar, Jazbec, Halilović (Poglajen), Trdin, Cerar, Primc, Demirči (Kondić), Ahačič (Perger), Hajrić.

Oglasno sporočilo