Druga zaporedna zmaga rumenih bojevnikov

0
1344

Rumeni bojevniki so se danes odpravili v Vipolže, kjer so odigrali tekmo 6. kroga 2. slovenske nogometne lige in dosegli drugo zaporedno zmago. Po zmagi, ki so jo slavili v sredo, so se naši fantje danes pomerili z ekipo Brd in tudi tokrat slavili in sicer z izidom 1:3.

Naši fantje so na zahtevnem gostovanju hitro prevzeli pobudo na terenu in si začeli ustvarjati priložnosti. Eno izmed njih so uspeli izkoristiti v 15. minuti, ko je odlično podajo Halilovića izkoristil Anel Hajrić. Žal pa vodstvo rumenih bojevnikov ni trajalo dolgo. Po vsega eni minuti so gostje preko Marciusa uspeli izenačiti. Vseeno pa zadetek domačinov ni zmotil naših fantov, ki so preko Hajrića kmalu ponovno zapretili, izkazal pa se je domači vratar. Vseeno so Mlinarji do konca prvega polčasa zadeli še enkrat. Natančen je bil Gomara, ki je tako postavil končni rezultat prvega polčasa. Tudi v drugem polčasu so gledalci spremljali podobno sliko. Naši fantje so skozi celoten drugi polčas narekovali tempo in si ustvarjali priložnosti. Zmago so uspeli potrditi v 78. minuti, ko je eno izmed podaj Jakovljevića v gol pretvoril odlični Gal Primc in tako postavil končni izid tekme. Naši fantje so tako slavili še na drugi zaporedni tekmi, potem ko so v preteklem krogu premagali ekipo Dekanov. Priložnost za novo zmago bo že v soboto, ko v goste prihaja ekipa nogometnega kluba Beltinci. Našim fantom na prihajajoči tekmi želimo obilo športne sreče.

NK BRDA : NK KALCER RADOMLJE 1:3
Adam, Jakovljević, Mornar, Jazbec, Halilović, Trdin, Demirči (Poglajen), Gomara (Kondić), Ahačić (Perger), Primc, Hajrić.

Oglasno sporočilo