Pokal Perla 2018

0
1527

V zadnjih dneh septembra je bilo v Solkanu mednarodno tekmovanje v umetnostnem kotalkanju, ki je med drugim štelo za točkovanje v tekmovanju Pokal Slovenije 2018.
Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci in tekmovalke domžalskega kotalkarskega kluba PIRUETA. Nastopilo jih je kar dvajset in so bili tako najštevilčnejši klub, ki je sodeloval na tekmovanju.
Poleg tega so na tekmovanju sodelovali še klubi iz Italije, ki so v skupnem seštevku tekmovanja osvojili prvo mesto. Ekipno tekmovanje, ki je bilo tudi razpisano je prineslo kotalkarskemu klubu PIRUETA tretje mesto .
Domači tekmovalci so se odrezali odlično in na najvišjo zmagovalno stopničko so stopili: URH ROZMAN, JANJA BLAŽ IN SARA TROJANŠEK.
Tudi ostali tekmovalci so svoje programe izpeljali dobro in tako dokazali, da njihova prizadevnost na treningih narašča in da upravičeno v prihodnosti pričakujejo še boljše rezultate predvsem na državnem nivoju.
V klubu sedaj izvajajo tudi vadbo z najmlajšimi kotalkarji, prav tako se je klub odločil, da bo vzgajal nove zainteresirane deklice in dečke, ki jih kotalkanje, predvsem umetnostno izredno zanima.
V klubu so sedaj na veliko izrazili zanimanje za rekreativno kotalkanje po vzoru televizijske nadaljevanke, ki trenutno poteka zato vabimo vse zainteresirane, da se udeležijo omenjene vadbe oziroma se prijavijo na tovrstno rekreativno dejavnost.

Avtor članka in fotografija: KK PIRUETA

Oglasno sporočilo