V ŠAD Mavrica razmišljamo tudi o čistem okolju

0
2037
bty

Nova vadbena sezona je že v polnem teku in v ŠAD MAVRICA imamo radi nove izzive. V letošnjem letu smo se odločili, da našim otrokom, poleg gibanja in skrbi za zdravo prehrano, približamo še skrb za čisto okolje.
Predvsem nas skrbijo velike količine plastičnih odpadkov, s katerimi vsakodnevno polnimo naše odpadne kontejnerje in ki potem, po različnih poteh končajo v morju ali drugod v naravi.
Zato smo pripravili različne inovativne in zabavne igrice na temo varovanja našega okolja, ki jih bomo občasno vključevali v naše vadbene programe. Iz izkušenj vemo, da so se otroci dobrih praks hitro pripravljeni naučiti, če se jim le te predstavijo na njim všečen način.
Torej, dragi starši, ne bodite presenečeni, če se bo vaš malček z vadbe vrnil poln novih eko idej, če vas bo morda opomnil glede vašega nepravilnega ravnanja ali vas spodbudil k nečem novem.
Upamo in želimo si, da boste podprli naš trud, da dodamo še en kamenček v skrbi za boljši jutri vaših otrok in vseh nas. Zelo veseli pa bomo tudi pozitivnega odziva drugih društev, posameznikov, podjetji in organizacij, ki nas bodo podprli v naših prizadevanjih.
Več na naši spletni strani pod projekti www.sadmavrica.si

PRIVOŠČITE SI DAN BREZ TELEVIZIJE IN RAČUNALNIKA!

Za ŠAD Mavrica, Nina Karakaš

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here