Judo klub Komenda na stopničkah tudi na močnem tekmovanju Mini Nagaoka

0
1816

V soboto, 17.11.2018 smo se udeležili velikega, mednarodnega, tradicionalnega turnirja Nagaoka v hali Tivoli Ljubljana, kjer je nastopilo več kot 500 tekmovalcev iz Slovenije, Hrvaške, BiH, Srbije, Italije in Avstrije.
Naši tekmovalci, ki so na svoje borbe zaradi množičnega obiska tekmovanja čakali tudi po več ur, so se odlično borili. Skupno smo osvojili 3 kolajne. V kategoriji mlajših dečkov je kot za šalo nasprotnike premagal MARK LUKŠIČ in osvojil 1. mesto. Drugo uvrščena sta bila TRISTAN PETRUŠIĆ in HAYA VEINHANDL OBAID, ki sta se odlično borila in za las izgubila le finalno borbo. Tretjo kolajno si je priboril DAVID LAZIĆ, ki je v isti kategoriji kot Mark osvojil 3. mesto.

Uvrstitve sta si priborila še Luka Lukšič s 5. mestom, ki je imel slab dan in tokrat prvič ostal brez stopničk, a vseeno zelo blizu ter Matej Mally s 7. mestom, ki je moral kljub dobremu začetku prenehati z borbami zaradi poškodbe noge. Izkazal se je za pravega borca in smo nanj zelo ponosni. Vsekakor je Judo klub Komenda kos vsem slovenskim klubom, kar dokazujejo dobre uvrstitve na tako zelo močnih in obiskanih tekmovanjih, kot je Nagaoka v organizaciji Judo kluba Olimpija. Čestitke za uspešno vodenje kluba in treningov gredo vsem trenerjem in predsedniku Boštjanu Veinhandlu.


Rezultati:

Mlajši dečki / mlajše deklice U12
Mark LUKŠIČ……… 1.mesto
Haya VEINHANDL OBAID…. 2. mesto
Tristan PETRUSIĆ….. 2.mesto
David LAZIČ………….. 3.mesto

Starejši dečki U14
Luka LUKŠIČ………. 5.mesto
Matej MALLY………. 7.mesto

Katarina Kumer

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here