Kronika Policijske postaje Kamnik od 7.5. do 13.5.2018

0
2241

07.05.2018
TATVINA Z GRADBIŠČA
Policisti so v Mostah obravnavali tatvino z gradbišča, kjer je storilec odtujil kotličke za splakovanje vode. Policisti zbirajo obvestila.

07.05.2018
KRŠITVE JAVNEGA REDA IN MIRU
Na Ul. M.Blejca je patrulja obravnavala kršitev javnega reda in miru, saj sta se sprla soseda, v Mekinjah pa sta se sprla zakonca, policisti bodo kršiteljem izdali plačilne naloge.

08.05.2018
ODTUJENA DENARNICA V LOKALU
Občan je pozabil denarnico v gostinskem lokalu v Kamniku, kar je izkoristil neznani storilec in navedeno odtujil. Policisti zbirajo obvestila in bodo zoper storilca napisali kazensko ovadbo.

08.05.2018
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU
Tudi na Jakopičevi je prišlo do spora med sosedi, kršitelju, ki je žalil sosedo pa bo izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

09.05.2018
PROMETNA NESREČA NA LJUBLJANSKI CESTI
Policisti smo bili obveščeni o prometni nesreči na Ljubljanski, kjer je prišlo do telesnih poškodb. Ugotovljeno je bilo, da je voznica osebnega avtomobila trčila v peško na prehodu za pešce, zaradi česar je slednja utrpela lažje telesne poškodbe. Poškodovana je bila odpeljana z reševalnim vozilom, povzročiteljica prometne nesreče pa je prejela plačilni nalog.

10.05.2018
PROMETNE NESREČA V MOTNIKU
Policisti so obravnavali prometno nesrečo v Motniku, kjer je voznik s tovornim vozilom zapeljal na bankino, zaradi česar je izgubil oblast nad vozilom, ki se je prevrnilo in vžgalo, vendar se je voznik še pravočasno zapustil gorečo kabino in v nesreči ni bil telesno poškodovan. Zaradi povzročitve nesreče je bil vozniku na kraju izdan plačilni nalog.

10.05.2018
TATVINE NA OBMOČJU
Policisti so obravnavali več tatvin, pri čemer je bilo ugotovljeno da, je občan pri dvigu gotovine na bankomatu pozabil vzeti denar, storilec pa ga je odtujil, vendar so policisti ugotovili njegovo identiteto in zoper njega sledi kazenska ovadba.
Na območju Kamnika je neznani storilec odtujil z vozila okrasno plastično letev, drug pa je, prav tako na območju Kamnika odtujil prenosni računalnik. Za oba dejanja policisti zbirajo obvestila in bodo napisali kazenske ovadbe.

11.05.2018
KRŠITEV JAVNEGA REDA IN MIRU V GOSTINSKEM LOKALU
Policisti so bili obveščeni o nedostojnem vedenju enega od gostov gostinskega lokala z območja Kamnika, pri čemer je bilo ugotovljeno, da je slednji dejansko kršil javni red in mir, zaradi česar bo prejel plačilni nalog.

12.05.2018
DELOVNA NESREČA V PODJETJU
Policisti so obravnavali delovno nesrečo v podjetju na območju Kamnika, kjer je eden od zaposlenih z viličarjem zbil in povozil drugega. Policisti so opravili ogled kraja in bodo sestavili Poročilo za oddelek državnega tožilstva.

12.05.2018
TOČENJE ALKOHOLNIH PIJAČ PIJANIM GOSTOM
Policisti so bili klicani na intervencijo v gostinski lokal na območju Kamnika, kjer naj bi prišlo do pretepa, vendar na kraju ni bilo ugotovljenih znakov, da bi do pretepa dejansko prišlo. Je bilo pa ugotovljeno, da je več oseb očitno pod vplivom alkohola in da so bili kljub temu postreženi še z alkoholno pijačo, zaradi česar sledi ustrezen ukrep zoper lastnico lokala.

13.05.2018
DRUŽINSKO NASILJE
Policisti so obravnavali družinsko nasilje na območju Kamnika, pri čemer je bilo storilcu izdano vabilo za zaslišanje, zatem pa sledi še kazenska ovadba.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo