Na prostoru nekdanje Farme Ihan bodo za avtoprevoznike zgradili skupno parkirišče za več sto kamionov

1
3033

SZJ za takojšnjo objavo – Komu je v Domžalah mar za podjetnike?

Debata je bila ne glede na to vroča, saj nismo aktualnemu županu, ki cilja na še en mandat, prav nič prizanašali.
Na nekatere očitke, da je zaspal na področju podjetništva, je postregel z opisi realiziranih projektov zadnjega mandata, ki jih je strnil v tri področja: spodbujanje podjetništva med mladimi, pomoč in svetovanje obstoječim podjetnikom ter sprejetje občinskega prostorskega načrta, ki bo omogočal razvoj novih poslovnih con.
Projekti izgradnje novih poslovnih con, avtoprevozniški konzorcij in mehke podjetniške vsebine poleg prej naštetih tekočih projektov, ki jih namerava podpreti tudi v bodoče, predstavljajo jedro njegove vizije za gospodarski razvoj Domžal.

Toni Dragar je še povedal, da tudi sam izhaja iz obrtniške družine, zato si prizadeva in si bo tudi v bodoče, da bo Občina Domžale znova zaslovela kot najbolj podjetniška občina v državi. Med drugim bo podprl uvedbo predmeta podjetništvo v osnovne in srednje šole. Na prostoru nekdanje Farme Ihan pa bodo lahko avtoprevozniki zgradili skupno parkirišče za več sto kamionov, ki tako ne bodo onesnaževali okolice, ampak bodo imeli urejen hiter dostop do glavnih cest v Sloveniji in Evropi.
Izpostavil je še, da bo v naslednjem mandatu predlagal povečanje sredstev za poglobljena specialistična svetovanja domačim obrtnikom in podjetnikom in da bodo njegova vrata še naprej odprta za vse.
Obenem je poudaril, da so Domžale zanj najlepše mesto v Sloveniji in da si bo prizadeval, da to tudi ostanejo.

Pogovor s Tonijem Dragarjem je vodila Mellanie Grudniik, Obrtna zbornica Domžale

Oglasno sporočilo

1 KOMENTAR

  1. V Domžalah bomo imeli največje parkirišče za kamione v Sloveniji. Naj bomo veseli?

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here