Šel je potnik skozi kamniški vek

0
1981

2.4. so potniki Štacjona uprizorili prijeten dramsko-glasbeni dogodek z naslovom Šel je potnik skozi kamniški vek, zbranim pa se je pridružil tudi župan Matej Slapar skupaj z direktorico Centra za socialno delo Osrednja Slovenija – vzhod enota Kamnik Majo Gradišek in vodjo Dnevnega centra Štacjon Lidijo Kos.

.

“>Dramsko-glasbeni dogodek se je odvijal po scenariju Luke Vasleta, in sicer popotnik prispe na železniško postajo Kamnik mesto, kjer želi kupiti vozovnico do Ljubljane. Vstopi v zgradbo, kjer spozna, da ni prišel na postajo, temveč v Dnevni center Štacjon. Potniki Štacjona mu pojasnijo, da vozovnice pri njih ne bo mogel kupiti in ga povabijo, naj se jim do prihoda vlaka prepusti, da ga s pesmijo in z igrano uprizoritvijo popeljejo skozi pisano kamniško zgodovino. Popotnik ponudbo sprejme. Navdušen nad videnim in slišanim se nazadnje odloči, da bo v Ljubljano sicer šel, vendar nikakor ne z naslednjim vlakom.

.

“>Župan Matej Slapar je pohvalil vse, ki so prav profesionalno zaigrali dramsko igro in nas popeljali po zgodovini našega mesta, seveda pa ob tem niso pozabili tudi na pomembne Kamničanke in Kamničane. Zaželel jim je prešerno pomlad in obilo užitkov ob druženju v dnevnem centru.

Sledilo je prijetno in sproščeno druženje.

Vir: Občina Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here