Sovice uspešne na državnem prvenstvu

0
1596

Vse tekmovalne skupine Športnega društva Sovice so se po štirih uvodnih tekmah brez težav kvalificirale na Državno prvenstvo CZS, ki je bilo 13. aprila v Športni dvorani Kodeljevo. Le osem najboljših ekip se namreč lahko v posamezni kategoriji poteguje za naslov državnega prvaka. Pot na evropsko prvenstvo pa imajo le prvo in drugo uvrščene ekipe, pri posameznikih in parih pa le državni prvaki.
Na državnem prvenstvu je naše športno društvo osvojilo osem medalj in ponovno dokazalo, da sodi v slovenski vrh. Čestitke vsem tekmovalcem in trenerjem, vsem zvestim navijačem pa hvala za podporo.

Rezultati vseh Sovic na DP:
1. mesto Sovice – mladinske pom skupine
2. mesto Sovice – članske pom skupine
2. mesto Tjaša Janežič & Zala Mežan – članski hip hop pari
2. mesto Sovice – mladinske mešane cheerleading skupine
3. mesto Sovice – mladinske cheer jazz skupine
3. mesto Sovice – članske cheer jazz skupine
3. mesto Karmen Gerič & Laura Slana– članski pom pari
3. mesto Neli Žagar & Kaja Vidmar – mladinski pom pari
4. mesto Mini Sovice – otroške pom skupine
4. mesto Mini Sovice – otroške cheer jazz skupine
4. mesto Sofija Lovše – otroški pozamezniki
5. mesto Maruša Ulčar – otroški posamezniki
6. mesto Manca Tratnik & Petja Brecelj – mladinski pom pari

Z velikim veseljem in ponosom lahko povemo, da to še ni zaključek letošnje sezone. Plesna mladinska in članska skupina ter mladinska mešana cheerleading skupina so se namreč neposredno kvalificirale na evropsko prvenstvo, ki bo od 28. do 30. junija v Sankt Petersburgu v Rusiji. V prihajajoče treninge bo potrebno vložiti še precej časa, truda in energije. Zavedamo se, da je konkurenca iz leta v leto močnejša, vendar zaupamo v kvaliteto našega dela in se že veselimo zastopati Slovenijo na evropskem prvenstvu. Spremljajte nas na https://www.facebook.com/sdsovice/

Tekst: Karmen Gerič

Oglasno sporočilo