Dejan Lazarević: Potrebno bo zadržati dobro formo

0
1320

Nova tekma Domžalčanov proti neposrednemu tekmecu v boju za evropska tekmovanja je na račun rumenih prinesla nove tri točke. Na tekmi v Kidričevem, kjer so rumeni vknjižili zmago z 0:3, se je po daljši odsotnosti vrnil Dejan Lazarević, ki je strnil vtise o tekmi z Aluminijem. 

nkd 18

“Na tekmeca smo se dobro pripravili, taktična priprava pa nam je tudi olajšala pot do zmage. Domači so tekmo bolje začeli, nato pa nam je po desetih, petnajstih minutah igra bolje stekla. Dosegli smo zadetek, s katerim smo prešli v rezultatsko prednost in tako lažje prevzeli kontrolo nad tekmo. Mislim, da smo pokazali zelo kakovostno igro, zasluženo dosegli vse tri zadetke in posledično odnesli vse tri točke,” je tekmo videl Lazarević.

Boj za evropska tekmovanja se zaostruje, do konca pa je le še pet tekem. 29-letni domžalski vezist se zaveda, da bodo v boju za končno tretje mesto štele vse točke, najpomembnejše pa so prav tiste proti neposrednim konkurentom. “Vsako tekmo je potrebno igrati na zmago, saj bodo na koncu štele vse točke. Pomembno bo nabrati čim več točk do konca sezone, ki pa ni več dolga. Še posebej pomembne bodo tiste, ki jih bomo osvojili proti ekipam, s katerimi smo v neposrednem boju za Evropo. Mislim pa, da smo s predstavami v zadnjem času dokazali, da smo trenutno zasluženo na tretjem mestu. Formo, ki smo jo pokazali v zadnjem času, bo potrebno zadržati čim dlje, saj si želimo tretje mesto zagotoviti čim prej. Pred nami je še pet tekem, znova pa si želimo biti uspešni že v petek, ko nas čaka domač obračun z Gorico.” 

Lazarević, ki je v igro vstopil v 58. minuti, se je poleg zmage veselil tudi svoje vrnitve na zelenice, s katerih je bil zaradi poškodbe stegenske mišice odsoten skoraj od marca. Takoj po vstopu je po uigrani akciji dosegel zadetek, a ga je sodnik zaradi prepovedanega položaja razveljavil. “Počutim se dobro. Vsekakor sem te vrnitve izjemno vesel. Vsak športnik si namreč želi čim manj poškodb, saj si veliko raje na igrišču in del ekipe, kot pa le opazovalec s tribune. V tem času, ko sem bil odsoten, sem v sanacijo poškodbe vložil svoj maksimum, saj sem se želel čim prej vrniti nazaj. Vesel sem, da mi je to uspelo in da sem nazaj z ekipo ter na ta način pomagam moštvu do končnega uspeha. Resnično upam, da poškodb ne bo več in da zaključimo s pozitivnim izkupičkom ter uresničenim ciljem.”

NK Domžale

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here