Top-nega dan v Domžalah

0
3964

V soboto, 1.6., je potekal veliki Top-nega dan. Spletna trgovinica Top-nega je praznovala svoj prvi rojstni dan. V samo enem letu so razprodali že preko 50 delavnic ličenja, ki jih mesečno organizirajo v svojem salonu Top-nega v Domžalah, imeli preko 400 udeleženk, po celotni Sloveniji razposlali preko 5000 paketkov in v svoj asortiman ponudbe dodali že preko 1000 izdelkov.

Praznovanja sta se prav tako udeležili Teja Perjet, mnogim znana kot @coolmamacita ter Indira Ekić. Popoldne je v kulturnem domu Franca Bernika potekal veliki Masterclass z Indiro Ekić. Celotni masterclass je bil razprodan v 48 urah!

»Veseli smo, da nam je v samo enem letu uspelo uresničiti toliko ciljev in praznovati v tako velikem številu. Hvaležni smo zares vsakemu posebej, ki skupaj z nami gradi našo topnega zgodbo. Prepričana sem, da je to šele začetek. Kaj sledi, pa bomo razkrili že zelo kmalu«, nam je še zaupala organizatorka celotnega dogodka Saša Štiftar.

Topnego lahko spremljate tudi vi na njihovem facebook profilu TOP NEGA ali instagram profilu @topnega.si. Lahko pa obiščete tudi njihovo spletno stran www.top-nega.si. Trenutno so razpisani zadnji termini delavnic ličenja pred poletjem! Z delavnicami pa zopet nadaljujejo septembra.

Saša Štiftar
Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here