Kronika policijske postaje Kamnik (od 10.6. do 16.6.2019)

0
1886

10.06.2019
TATVINA IZ ODKLENJENEGA VOZILA
V Srednji Vasi je neznanec iz odklenjenega vozila izvršil tatvino orodja in zaščitne opreme. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

TATVINA KOLESA V MOSTAH
Občan iz Most je obvestil policiste o tatvini kolesa izpred gasilskega doma. Pogumni občan se je sam zapeljal za storilcema, ki sta kolo odvrgla v Topolah. Policisti smo storilca nato prijeli v Trzinu.  Sedi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno sodišče. 

11.06.2019
INTERVENCIJA NA OŠ VENCLJA PERKA V DOMŽALAH
Na OŠ Venclja Perka se je zglasil bivši učenec šole, ki je na šoli pretepel in poškodoval učitelja. Postopek prevzeli policisti policijske postaje Domžale, ki so zoper storilca odredili pridržanje.

12.06.2019
PROMETNA NESREČA V QLANDIJI
V Qlandiji se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo in pobegom voznika s kraja prometne nesreče, v kateri je voznik trčil in poškodoval vodni hidrant. Policisti so z zbiranjem obvestil in ogledom vozila izsledili voznika in mu izdali plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu. 

PREPOVED PRIBLIŽEVANJA PARTNERKI
Policisti smo bili v Kamniku obveščeni o nasilju v družini, kjer je partner v stanovanjski hiši svoji partnerici grozil jo žalil in na njo vpil. Ker gre za ponavljajoča se dejanja s strani kršitelja in se je oškodovanka zaradi tega počutila ogrožena in prestrašena je bilo po zbranih obvestilih na podlagi 60. člena Zakona o nalogah in pooblastilih policije odrejena prepoved približevanja. Sledi kazenska ovadba na pristojno sodišče.

13.06.2019
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA
V Komendi je neznani storilec na prireditvenem prostoru v športni hali Komenda izvršil tatvino mobilnega telefona znamke Samsung S8 in ga odnesel neznano kam. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo. 

PROMETNA NESREČA V KAMNIKU
V Kamniku se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba  udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

VINJEN VOZNIK V MOSTAH
V Kamniku je bil ustavljen voznik osebnega avtomobila, ki je kazal očitne znake alkoholiziranosti, zaradi česar mu je bil odrejen preizkus alkoholiziranosti, ki je ob pravilni uporabi pokazal, da ima voznik 0.83 mg alkohola v litru izdihanega zraka. Sledi obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Kamniku.

PONAREJEN BANKOVEC  NLB KAMNIK
Policisti smo bili s strani zaposlene na Novi ljubljanski banki obveščeni o ponarejenem bankovcu za 50 evrov s katerim je oškodovanka opravila polog gotovine pri čemer pa je bankomat zaznal, da je bankovec ponarejen. Po opravljeni analizi sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo

14.06.2019
V DOMŽALAH ZGORELO VOZILO
V Domžalah je zaradi tehnične napake zagorelo vozilo, ki ga je lastnik želel prepeljati na servis, a mu to ni uspelo. Gasilci prostovoljnega gasilskega društva Domžale so vozilo pogasili. Ker je tuja krivda izključena se zadeva beleži v točki poročila.

NAJDEN DENAR NA BANKOMATU
Občanka se je zglasila na policijsko postajo in prinesla denar, ki ga je našla 14.6.2019 na bankomatu v Stranjah. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan-ka, kateri je pozabil denar pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame.

15.06.2019
NAJDEN DENAR NA MOČNIKOVI ULICI
Občanka se je zglasila na policijsko postajo in prinesla denar, katerega je našla 14.6.2019 na Močnikovi ulici v Kamniku. Napisan zapisnik o najdenih stvareh, občan-ka, ki je pozabil denar pa se lahko zglasi na policijski postaji in denar prevzame. 

16.06.2019
INTERVENCIJA V LOKALU
V lokalu na območju Kamnika so policisti obravnavali intervencijo, kjer je moški kršil javni red in mir s tem da je vpil in s pestjo udaril zaposleno, da je zadobila lahke telesne poškodbe. Kršitelju bo izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru in pa kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA Z UDELEŽBO MOTORISTA
Na regionalni cesti Kamnik-Ločica med naseljem Špitalič in Belo je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi neprilagojene hitrosti voznika motornega kolesa, ki je padel po vozišču in se telesno poškodoval. Sledi plačilni nalog po zakonu v cestnem prometu.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here