Glavni trener Nogometnega kluba Kalcer Radomlje Oskar Drobne: ”Vse moči uperjene v polfinale pokala”

0
1260

Po vrnitvi na zelenice smo imeli priložnost spregovoriti par besed z glavnim trenerjem članske ekipe Oskarjem Drobnetom. Slednji je pohvalil fante za marljivost med epidemijo in povedal tudi par besed o predčasni prekinitvi prvenstva v drugi slovenski nogometni ligi.

V kratkem razgovoru nam Oskar najprej z veseljem pojasni občutek vrnitve na zelenice Športnega parka Radomlje:”Bil je že skrajni čas, da se vrnemo na zelenice, saj je od zadnjega treninga in tekme preteklo ogromno časa. V tem primeru bi rad pohvalil fante, ki so med dvomesečnim premorom pridno in marljivo izpolnjevali navodila . Posledično so se na trening vrnili v dobri fizični pripravljenosti. Zaradi prekinitve prvenstva se sedaj zavzeto pripravljamo na polfinalni pokalni obračun. Do takrat bomo odigrali še dve prijateljski tekmi in se poskušali čim bolj uigrat”

Vseeno nismo mogli mimo vprašanja o predčasni prekinitvi druge slovenske nogometne lige:” Občutek po informaciji, da se bo 2. SNL predčasno zaključila je bil zelo boleč. Iz našega stališča lahko trdim, da se počutimo opeharjene in oškodovane. Po dvajsetih odigranih krogih je sezona šla v pravo smer. Zaostanek za vodilnim dvojcem je bil ulovljiv. Bili smo pripravljeni in v dobri formi. Na žalost se je zgodil črni scenarij zato se moramo s tem sprijazniti. V prihodnost zremo pozitivno, ob enem pa se želimo temeljito pripraviti za prihajajoče nove izzive”

Za konec dodajmo, da je Oskar Drobne rumeno – črne prevzel pred letošnjo sezono. Moštvo Radomelj se je pred sezono povsem prevetrilo in pomladilo. Priložnost so dobili številni mladi nogometaši. Slednji so priložnost odlično izkoristili kar pove tudi lestvica 2. SNL. Radomljani so zaostajali za drugim mestom le točko, medtem, ko so za prvo uvrščenim Koprom zaostajali štiri točke. Navsezadnje so Radomljani pod taktirko Drobneta, Hanžiča in Zupana dosegli novi zgodovinski mejnik, saj so se uvrstili v polfinale Pokala Slovenije…

Tekst: M.K.
Foto: Danilo Vezjak

Oglasno sporočilo

ODDAJ KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here