Radomljani uspešni na prvem preizkusu, igral tudi Pogačar

0
1597

V ponedeljek so se Radomljani zoperstavili moštvu Argentine katerega so sestavljali več ali manj potomci Slovencev živečih v Argentini. V zelo agresivni tekmi so rumeni bojevniki zasluženo slavili.

V odličnem vzdušju in vremenu je trenerski kader presenetil z izbiro, saj je v prvi postavi pričel komaj 17 – letni Andrej Pogačar in pustil zadovoljiv vtis. Ob tem lahko zapišemo, da v Radomljah še naprej želijo ustvarjati in ponujati priložnost igralcem iz mladinske akademije. Omeniti velja, da se je po dolgi odsotnosti zaradi poškodbe vrnil tudi Robi Jakovljević in tudi dosegel imenitni zadetek iz prostega strela.

Andrej Pogačar je bil eden glavnih presenečenj Drobneta in Hanžiča

Radomljani so pričeli srečanje izredno podjetniško in si tudi ustvarili nekaj zrelih priložnosti. V prvem polčasu se je tako v mreži Argentincev znašlo kar štiri zadetki. Radomljani so bili zelo kombinatorni, ustvarjalni zato so si priigrali še nekaj dodatnih priložnosti. V drugem polčasu je vstopila povsem spremenjena zasedba, ki je nadzorovala potek srečanja, si ustvarila nekatere odlične priložnosti, a žoga nikakor ni hotela v mrežo. No, naposled, se je le to zgodilo. Gostujoča ekipa je častni zadetek dosegla iz bele točke, kljub zadetku, pa je bil Lenart Cerar za las prekratek.

HOČEMO, ZMOREMO, SMO!

NK Kalcer Radomlje

Oglasno sporočilo