Kronika policijske postaje Kamnik (od 29.7. do 4.8.2019)

0
1184

29.07.2019
PROMETNA NESREČA NA KRIVČEVEM
Na Krivčevem se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo, v kateri sta oba  udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče.

TATVINA ŽETONOV IZ AVTOMATA ZA PRANJE VOZILA
Neznanec je v Podgorju z neznanim predmetom odprl ključavnico na avtomatu za pranje vozil in odtujil žetone v skupni vrednosti 150 euro. Sledi zbiranje obvestil in KO.

30.07.2019
INTERVENCIJA NA OBMOČJU  DOMŽAL
Policisti so obravnavali intervencijo, kjer je sin pijan na dvorišču stanovanjske hiše vpil ter nato fizično napadel svojo mamo. Kršitelju je bil na kraju izdan plačilni nalog zaradi kršitve Zakona o javnem redu in miru.

31.07.2019
PROMETNA NESREČA V STRANJAH
Na parkirišču trgovine Tuš v Stranjah se je zgodila prometna nesreča z materialno škodo v kateri sta oba  udeleženca izpolnjevala pogoje za vožnjo v cestnem prometu in sta se sama dogovorila o nastali manjši materialni škodi. Na kraju je bilo izdano obvestilo o odstopu od ogleda prometne nesreče. 

ZASEG KOLESA Z MOTORJEM
V Kamniku smo ustavili mladoletnega voznika, ki je vozil kolo z motorjem brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zaradi česar mu je bilo omenjeno kolo z motorjem proti Potrdilu o zasegu predmetov začasno zaseženo in odpeljano v hrambo.  Zoper mladoletnega kršitelja sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

01.08.2019
POŠKODOVANJE VOZILA
V Kamniku je neznani storilec z neznanim ostrim predmetom poškodoval pokrov motorja in oba brisalca na osebnem avtomobilu. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

ZASEG VOZILA
V Kamniku smo ustavili voznika, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja zaradi česar mu je bilo omenjeno vozilo proti Potrdilu o zasegu predmetov na podlagi 23.člena ZPrCP začasno zaseženo in odpeljano v hrambo.  Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

02.08.2019
POŠKODOVANJE TRAKU ZA ZAPRTJE SERVISA
Občan se je z osebnim vozilom pripeljal na bencinski servis Petrol na Perovem v času zaprtja in zapeljal na Petrol mimo točilnih mest in pretrgal trak za zapiranje servisa. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na  pristojno tožilstvo.

TATVINA DENARNICE Z VSEBINO
Neznani storilec je izkoristil nepazljivost turista državljana Nizozemske in v Termah Snovik iz recepcije ali vhoda v bazen odtujil denarnico, v kateri je imel oškodovanec dokumente in denar. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na  pristojno tožilstvo.

03.08.2019
GLASNA GLASBA
S strani občana iz Kamnika smo bili obveščeni o glasni glasbi iz Kamniškega bazena. Policisti so na kraju samem ugotovili kršitev in izdali plačilni nalog po zakonu o javnem redu in miru. 

04.08.2019
POSKUS VLOMA V VOZILO
V Stahovici je neznani storilec s primernim orodjem na vzvod skozi prednja desna vrata  parkiranega vozila poskušal vlomiti, vendar je od dejanja odstopil. Po zbranih obvestilih bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

Oglasno sporočilo