Kronika policijske postaje Kamnik (od 5.8. do 11.8.2019)

0
1444

05.08.2019
VLOM V VOZILO
Na makadamskem parkirišču na izhodišču za slap Orglice v Kamniški Bistrici je neznanec vlomil skozi prednja desna vrata parkiranega vozila ter iz denarnice v predalu pred sovoznikom odtujil  denar.  Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

TATVINA V TRGOVINI HOFER
V trgovini Hofer sta dve neznanki izkoristili nepazljivost zaposlenih in iz trgovine odtujili več prehrambnih izdelkov in tako oškodovale podjetje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

PROMETNA NESREČA NA MENGEŠKEM POLJU
Na Korenovi cesti je prišlo do prometne nesreče s pobegom, do katere je prišlo zaradi vožnje pod vplivom alkohola in vožnje po nasprotnem voznem pasu pobeglega voznika, kateri je bil kasneje izsleden na domu. Zoper pobeglega voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče. 

06.08.2019
PROMETNA NESREČA NA MENGEŠKEM POLJU
Na regionalni cesti Mengeš-Duplica je bila obravnavana prometna nesreča, do katere je prišlo zaradi vožnje pod vplivom alkohola, vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja  in vožnje zaradi neprilagojene hitrosti voznika motornega kolesa, kateri je izgubil oblast na motorjem in padel po vozišču. Zoper voznika sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče. 

07.08.2019
TATVINA MOBILNEGA TELEFONA IN DENARJA
V Kamniku je neznani storilec iz odklenjene restavracije in blagajne odtujil gotovino  in mobilni telefon, ki je bil na predalniku. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

08.08.2019
TATVINA IZ AVTOBUSA
Neznani storilec je iz avtobusa last Arriva-Kam-bus iz blagajne odtujil denar in črn nahrbtnik z različnimi dokumenti in s tem oškodoval podjetje. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

GLASNA GLASBA
S strani občana smo bili obveščeni o glasni glasbi iz stanovanjske hiše in motenju nočnega miru in počitka. Policisti so na kraju ugotovili kršitev in kršiteljici izrekli ustno opozorilo po zakonu o javnem redu in miru.

10.08.2019
DRZNA TATVINA
Znani storilec je izvršil drzno tatvino iz odklenjenega stanovanja v času, ko je bil oškodovanec doma v kopalnici in iz predsobe odtujil usnjeno moško torbico z vsebino. Oškodovanec je nato sam zasledil storilca pri katerem je našel svojo denarnico z vsebino in ga zadržal do prihoda policistov na kraj. Zoper znanega storilca sledi kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.  

11.08.2019
TATVINA DENARNICE
Neznani storilec je na Ljubljanski cesti iz odklenjenega tovornega vozila odtujil denarnico z vsebino in s tem oškodoval lastnika. Sledi zbiranje obvestil in kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Vir: Policijska postaja Kamnik

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglasno sporočilo